2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Egyéb X.kerület

Profikkal tesztelték, civileknek készült

Ingyenes kondiparkkal bővültek a kerületi sportolási lehetőségek. A Nagy Sportágválasztó bejáratánál, a Maglódi úti sportközpont előtt lehet használni az új eszközöket. A Merkapt street workout sportpályát a Merkapt SE előtti területen alakította ki az üzemeltető Merkapt Zrt.

Úgy fogalmaznak, a szürke-fekete eszközök alapvetően eltérnek a Budapest több pontján elérhető „hagyományos” rekreációs célokat szolgáló szabadtéri kondigépektől. A parkban tizenkétféle gyakorlatsort lehet elvégezni, elsősorban a saját testsúlyunkat használva, amelyek erősítenek és az állóképességet is fejlesztik.


(fotó: Merkapt)

Újabb edzési lehetőség a kerületben (fotó: Merkapt)

Az eszközöket élsportolókkal együtt fejlesztették és tesztelték, de nem profi sportolóknak, hanem „civileknek” készültek. A parkot mindenki ingyenesen, a nap 24 órájában, a saját felelősségére használhatja, a gyakorlatok helyes elvégzését a helyszínen információs táblák segítik.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.