EUR: 318,33 Ft
CHF: 273,75 Ft
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Egyéb X.kerület

Profikkal tesztelték, civileknek készült

Ingyenes kondiparkkal bővültek a kerületi sportolási lehetőségek. A Nagy Sportágválasztó bejáratánál, a Maglódi úti sportközpont előtt lehet használni az új eszközöket. A Merkapt street workout sportpályát a Merkapt SE előtti területen alakította ki az üzemeltető Merkapt Zrt.

Úgy fogalmaznak, a szürke-fekete eszközök alapvetően eltérnek a Budapest több pontján elérhető „hagyományos” rekreációs célokat szolgáló szabadtéri kondigépektől. A parkban tizenkétféle gyakorlatsort lehet elvégezni, elsősorban a saját testsúlyunkat használva, amelyek erősítenek és az állóképességet is fejlesztik.

(fotó: Merkapt)

Újabb edzési lehetőség a kerületben (fotó: Merkapt)

Az eszközöket élsportolókkal együtt fejlesztették és tesztelték, de nem profi sportolóknak, hanem „civileknek” készültek. A parkot mindenki ingyenesen, a nap 24 órájában, a saját felelősségére használhatja, a gyakorlatok helyes elvégzését a helyszínen információs táblák segítik.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Képregények a Dürer Kertben

    Képregények a Dürer Kertben

    A Magyar Képregény Szövetség immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg az ország legnagyobb képregényes rendezvényét a Dürer Kertben.

  • Ovisok versenyeztek

    Ovisok versenyeztek

    Tizenkilenc óvoda gyermekei versenyeztek egymással a Csokor utcai óvodában. A napokban 23. alkalommal rendezték meg ugyanis az Ovi Kupát, amelyen idén közel 230 gyerkőc vett részt.