EUR: 310,72 Ft
CHF: 259,53 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb III.kerület

Regisztráljuk a kerékpárunkat!

A Nemzetközi Autómentes Napon indult Óbudán az ingyenes rendőrségi kerékpár-regisztráció, amelynek során a kerékpárról fotó készül, rögzítik a vázszámot, valamint a tulajdonos adatai bekerülnek a rendőrség rendszerébe.

A vázra sorszámozott matricát tesznek, illetve speciális, csak UV-fényben olvasható tollal is jelzik a regisztrációs számot a biciklin. A kerületi kerékpár-regisztráció első állomásán regisztrálták a polgármesteri hivatal dolgozói által a munkájuk során használt kerékpárokat is.

Bús Balázs polgármester a biciklivel munkába járó dolgozókat köszönti és hívja meg egy kávéra, péksütire a This is Melbourne Too kávézóban. Graphisoft park (Fotó: Keresztesi Balázs)

Bús Balázs polgármester együtt tekert a biciklivel munkába járó hivatali dolgozókkal
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Aki szeretne csatlakozni, ezt még számos alkalommal megteheti Óbudán. Az újabb időpontokról és helyszínekről az obuda.hu oldalon és a közösségi csatornákon adnak tájékoztatást.

Bús Balázs polgármester a biciklivel munkába járó dolgozókat köszönti és hívja meg egy kávéra, péksütire a This is Melbourne Too kávézóban. Graphisoft park (Fotó: Keresztesi Balázs)

Az önkormányzatba sokan járnak dolgozni kerékpárral, többek közt a polgármester (jobbra elöl) is
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.