2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb III.kerület

Regisztráljuk a kerékpárunkat!

A Nemzetközi Autómentes Napon indult Óbudán az ingyenes rendőrségi kerékpár-regisztráció, amelynek során a kerékpárról fotó készül, rögzítik a vázszámot, valamint a tulajdonos adatai bekerülnek a rendőrség rendszerébe.

A vázra sorszámozott matricát tesznek, illetve speciális, csak UV-fényben olvasható tollal is jelzik a regisztrációs számot a biciklin. A kerületi kerékpár-regisztráció első állomásán regisztrálták a polgármesteri hivatal dolgozói által a munkájuk során használt kerékpárokat is.

Bús Balázs polgármester a biciklivel munkába járó dolgozókat köszönti és hívja meg egy kávéra, péksütire a This is Melbourne Too kávézóban. Graphisoft park (Fotó: Keresztesi Balázs)

Bús Balázs polgármester együtt tekert a biciklivel munkába járó hivatali dolgozókkal
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Aki szeretne csatlakozni, ezt még számos alkalommal megteheti Óbudán. Az újabb időpontokról és helyszínekről az obuda.hu oldalon és a közösségi csatornákon adnak tájékoztatást.

Bús Balázs polgármester a biciklivel munkába járó dolgozókat köszönti és hívja meg egy kávéra, péksütire a This is Melbourne Too kávézóban. Graphisoft park (Fotó: Keresztesi Balázs)

Az önkormányzatba sokan járnak dolgozni kerékpárral, többek közt a polgármester (jobbra elöl) is
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.