EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Egyéb III.kerület

Regisztráljuk a kerékpárunkat!

A Nemzetközi Autómentes Napon indult Óbudán az ingyenes rendőrségi kerékpár-regisztráció, amelynek során a kerékpárról fotó készül, rögzítik a vázszámot, valamint a tulajdonos adatai bekerülnek a rendőrség rendszerébe.

A vázra sorszámozott matricát tesznek, illetve speciális, csak UV-fényben olvasható tollal is jelzik a regisztrációs számot a biciklin. A kerületi kerékpár-regisztráció első állomásán regisztrálták a polgármesteri hivatal dolgozói által a munkájuk során használt kerékpárokat is.

Bús Balázs polgármester a biciklivel munkába járó dolgozókat köszönti és hívja meg egy kávéra, péksütire a This is Melbourne Too kávézóban. Graphisoft park (Fotó: Keresztesi Balázs)

Bús Balázs polgármester együtt tekert a biciklivel munkába járó hivatali dolgozókkal
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Aki szeretne csatlakozni, ezt még számos alkalommal megteheti Óbudán. Az újabb időpontokról és helyszínekről az obuda.hu oldalon és a közösségi csatornákon adnak tájékoztatást.

Bús Balázs polgármester a biciklivel munkába járó dolgozókat köszönti és hívja meg egy kávéra, péksütire a This is Melbourne Too kávézóban. Graphisoft park (Fotó: Keresztesi Balázs)

Az önkormányzatba sokan járnak dolgozni kerékpárral, többek közt a polgármester (jobbra elöl) is
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.