EUR: 309,50 Ft
CHF: 288,59 Ft
2017. január 20., péntek
Fábián, Sebestyén

Tech

Reszkessetek szörnyecskék! Itt a Pokémonfogó okoskarkötő

PokemonGOPlus_photo_065-e1466372889623

Az utóbbi hetekben igen megrogyott az eleinte példátlan népszerűségnek örvendő Pokémon Go szörnyvadászos alkalmazás töretlen csúcshódítása, ám ennek ellenére az appot fejlesztő cég most piacra dobott egy okoskarkötőt.

Az eszköz arra hivatott, hogy miután bluetooth segítségével csatlakozott telefonunkhoz, apró fényjelzésekkel és rezgésekkel tájékoztasson, ha hirtelen felbukkan a közelünkben egy Pokémon. A kiegészítő nagyjából 15 ezer forintért bárki számára elérhető.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együttműködő robotok

  Együttműködő robotok

  Egyre több vállalat ismeri fel, hogy hosszú távú érdeke tevékenységének fenntartható végzése. Növekvőben van azon cégek száma, amelyek tudatosan törekednek ökológiai lábnyomuk csökkentésére, a környezet értékeinek védelmére.

 • Beperelték a Twittert!

  Beperelték a Twittert!

  A 2015 novemberében Párizsban és a 2016 márciusában Brüsszelben elkövetett torcselekmények áldozatainak hozzátartozói jogi eljárást kezdeményeztek a Twitter nevű közösségi szolgáltató ellen.

 • Kaspersky: kevés internetező használ biztonságos jelszót

  Kaspersky: kevés internetező használ biztonságos jelszót

  Még mindig csak kevés internetező alkot hatékony jelszót és használja azt biztonságosan, annak ellenére, hogy majdnem minden ötödik internetező fiókját megpróbálták már feltörni a Kaspersky Lab orosz kiberbiztonsági vállalat kutatása szerint.