EUR: 312,78 Ft
CHF: 288,74 Ft
2017. április 26., szerda
Ervin

Extra

Sarka Kata: Sok minden tört össze bennem

Sarka Kata látszólag aktív és teljes élet él, de szembetűnő jelek és megnyilvánulások arra utalnak, hogy rettenetes lelkiállapotban van. Legutóbbi nyilvános megjelenésekor is bárki észrevehette, hogy bájos mosolyának álcája mögött egy összetört asszony van.

Először jelent meg nagyobb volumenű eseményen Sarka Kata, mióta bejelentették Hajdú Péterrel, hogy válságban van a kapcsolatuk. A Hello! magazin ünnepi partiján vett részt Kata, akin látszott, hogy továbbra is remek formában van, de az utóbbi idők eseményei igencsak megviselték lelkileg, amiről őszintén vallott a Lokál Extra olvasóinak.

– Továbbra is rettenetesen megvisel nőként és anyaként is a helyzet, de nem akartam lemondani az estét, hiszen nagyon kedves számomra ez a magazin. Szerencsére az egyik barátnőm elkísért. Ilyen helyzetben sok dolog, érzés törik össze az emberekben, így bennem is, hiszen rengeteg időt töltöttünk együtt Petivel. A kedvem továbbra is változó, de szerencsére ott vannak a csodálatos gyerekeim, akik segítenek átlendülni a nehezebb pillanatokon. Nemrég elindult az iskola, ez egy fontos időszak Noncsi és Dávid életében, úgyhogy most erre kell koncentrálniuk. Bármit is mondanak, vitathatatlan, hogy mindkettőnknek a gyerekeink a legfontosabbak, és szeretnénk, hogy minél kevesebbet érezzenek meg a gondjainkból. Természetesen Peti is rengeteget foglalkozik velük, a mindennapi munka oroszlánrésze viszont az én feladatom: a reggeli indulás, az uzsonnacsomagolás és a tanulás – mesélte Kata.

Sarka Kata. Magyarország Szépe szépségverseny válogatás. 2016.06.11 Budapest. ( Fotó: Csudai Sándor )

Kata mosolya mögött kőkemény dráma zajlik


Ebben a nehéz helyzetben, 
Kata a kislánya és kisfia mellett az előtte álló feladatokra koncentrál, hiszen sikeresen működteti az online marketinggel foglalkozó céget, valamint életmód magazinját is.

– Rengeteg dolgom van, és dacára a magánéleti válságomnak, szeretnék továbbra is segíteni a rosszabb és elesettebb helyzetben lévő embereken. A jövő hónapban lesz egy fontos projektem: egy női jótékonysági eseményt szervezek gyermekkórházak számára, hogy minél jobb körülmények között gyógyulhassanak a kicsik.

Sarka Kata A kis herceg filmbemutatóján (Fotó: Máté Krisztián)

Gyerekei miatt nem omlott még össze

Elkezdődött a Hajdú–Sarka háború?

A közelmúltbeli nyilatkozataik alapján egyre kevesebb az esély arra, hogy a néhai szerelmespár újra egymásra találjon és ne váljanak szét véglegesen az útjaik. Péter egy múlt heti interjújával vérig sértette gyermekei anyját, a 168 órában ugyanis azt állította, hogy: „A feleségem a lassan húszéves televíziós karrieremtől teljesen független. Soha nem vett el belőle és soha nem adott hozzá semmit.” Kata a cikk után igen dühösen nyilatkozott a Borsnak és a következőképpen vágott vissza Hajdúnak: „Egyébként nem akarom minősíteni a férjem szavait, hiszen bármilyen viszonyban vagyunk is most vagy leszünk a jövőben, ő mindig a gyermekeim édesapja marad, de én már nem akarok tőle semmit.”

Kapcsolódó Cikkek

 • Hódi Pamela tanácsaival fogynak az anyukák

  Hódi Pamela tanácsaival fogynak az anyukák

  Hódi Pamelát megrohamozták a fogyni vágyó édesanyák a Bombanő Projekt csoportban. A modell igazi példakép a nők számára, hiszen a Nagy Duett, modell munkái és gyereknevelés mellett tökéletes testtel rendelkezik. Pamela szívesen válaszol minden érdeklődő kérdéseire, nem sarkall senkit drasztikus életmódváltásra és kínzó diétákra.

 • Lebukott Hajdú! Kapcsolata volt Tornóczky Anitával

  Lebukott Hajdú! Kapcsolata volt Tornóczky Anitával

  A Snóbli legújabb adásában Hajdú Péter Tornóczky Anitával való kapcsolatáról, folyamatban lévő válásáról, élete első traumájáról és természetesen Eszterről is mesél, de Bódiék sem maradnak a televíziós műsorvezető adósai őszinteségben és egy meglepő titkot árulnak el házasságukról.

 • Kulka János mozifilmmel tér vissza

  Kulka János mozifilmmel tér vissza

  A Liza, a rókatündér rendezője, Ujj Mészáros Károly második mozifilmje, a X. forgatása a napokban befejeződött, és a történet egyik főszereplője nem más, mint a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Kulka János.