2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Sebestyén Balázs fával nosztalgiázik

Nem is gondolnánk, hogy a mindenből poént faragó rádiós olykor kifejezetten komoly és érzelmes is tud lenni.

Sebestyén Balázs a Morning Show Instagram-oldalán osztott meg egy érdekes képet. A fotón egy fa látható, amelyet feleségével, Vikivel az esküvőjük napján ültettek, és azóta szerelmük jelképeként tartanak számon. „Elmentem megnézni Röjtökmuzsajra az esküvőnkön ültetett fánkat! Vagy inkább bokrot! Nem lett nagy, de annál szilárdabban áll” – írta a fotó mellé.

Dömötör Tamás Czukor Show című filmjének díszbemutatója az Aréna Moziban. rnSebestyén Balázs és felesége Horváth Viktória

Fotó: dfp

 

Sebestyén Balázs

Kapcsolódó Cikkek

  • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

    Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

    Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

  • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

    Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

    Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.