EUR: 308,40 Ft
CHF: 285,19 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Aktuális

Segíts megtalálni! Eltűnt egy 14 éves szolnoki lány

Eltünt D. Nikoletta /Fotó: police.hu

Szeptember 13-án leszállt a szolnoki lakhelyéhez közel eső buszmegállóban, ám azóta életjelet nem adott magáról, ismeretlen helyen tartózkodik.

A 14 éves Dávid Nikoletta körülbelül 160 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja szőkés színű, szeme kék színű. Eltűnésekor vékony, fekete keretes szemüveget, rövidnadrágot, rózsaszín felsőt, virágos cipőt viselt – írja a police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiatal lányt felismeri, látta, vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrségen, vagy hívja a 06-56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Fordulat a Teréz körúti robbantó ügyében?

  Fordulat a Teréz körúti robbantó ügyében?

  Nagyszülei szerint nincs valódi bizonyítékuk a hatóságoknak a Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László ellen, sőt szerintük olyan új információ került a hatóság kezébe, amely nyomán hamarosan szabadon engedik az előzetes letartóztatásba helyezett unokájukat.

 • Gyurcsányozással indult a balos összefogás

  Gyurcsányozással indult a balos összefogás

  Az ígéretek szerint a héten megkezdődnek a tárgyalások a baloldali pártok között, hogy másodjára is megkíséreljenek összeállni, most a 2018-as országgyűlési választásokra.

 • Vona Gábor a török nácik jóbarátja

  Vona Gábor a török nácik jóbarátja

  A Jobbik elnöke elismerte, hogy “jó kapcsolata van” a török Nacionalista Mozgalom Párttal. Ez az a tömörülés, amely a háttérből támogatja a Szürke Farkasok névre hallgató terrorista sejtet.