EUR: 307,65 Ft
CHF: 267,46 Ft
2017. október 17., kedd
Hedvig

Aktuális

Segíts megtalálni! Eltűnt egy 14 éves szolnoki lány

Szeptember 13-án leszállt a szolnoki lakhelyéhez közel eső buszmegállóban, ám azóta életjelet nem adott magáról, ismeretlen helyen tartózkodik.

A 14 éves Dávid Nikoletta körülbelül 160 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja szőkés színű, szeme kék színű. Eltűnésekor vékony, fekete keretes szemüveget, rövidnadrágot, rózsaszín felsőt, virágos cipőt viselt – írja a police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiatal lányt felismeri, látta, vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrségen, vagy hívja a 06-56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Tovább marakodik a baloldal

    Tovább marakodik a baloldal

    Nagyon elegük van már az embereknek a baloldali hisztiből. Lassan már gyomorgörcsöt okozó szitokszóvá válik az összefogás kifejezés. A legnagyobb közösségi oldalon most például óriási a felháborodás, mert az ellenzéki pártok sorra lemondták, hogy egy színpadra álljanak a közös október 23-ai rendezvényen.

  • Tárgyalásokat kezdett eladásáról a Weinstein Co.

    Tárgyalásokat kezdett eladásáról a Weinstein Co.

    Azonnali tőkeinjekciót kap a Colony Capital alapkezelőtől a Weinstein Co. produkciós vállalat, amely tárgyalásokat is kezdett a cég egészének, vagy egy jelentős részének az eladásáról – jelentette be hétfőn közleményben a két érintett fél.