EUR: 307,31 Ft
CHF: 281,52 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Belföld

Símaszkban nyilatkozott a soproni bérgyilkos – fotó!

Símaszkban vallott a Kékfény kamerája előtt az a férfi, akit a vád szerint egy 43 éves soproni vállalkozó azzal bízott meg 2015 októberében, hogy ölje meg a családját.

A nyomozás adatai szerint a vállalkozó, aki 2014-ben vált külön feleségétől, tetemes, 50 milliós adósságot halmozott fel, és exneje megölésével akart hozzájutni a közös vagyonhoz. Ezért előbb arra fogadta fel ismerősét, hogy rabolja ki a közös házat, majd egy hónappal később a megbízást „családirtásra” változtatta, amiért másfél millió forintot ígért a férfinak.

Soproni BERGYILKOS Foto_KekFeny

– Igazából Magyarországon nem léteznek bérgyilkosok. Nincs az az eszköz, az a lehetőség, az a pénz, amiért ezt valaki vállalná – szögezte le a Kékfény riportjában az ismerős, aki állítja, esze ágában sem volt teljesíteni a feladatot. Előbb hetekig hitegette megbízóját, majd az egész tervet felfedte az asszony előtt, aki azonnal a rendőrséghez fordult. A 43 éves vállalkozó ellen emberölés előkészülete miatt emelt vádat a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

Szerinte azonban ez nem gyilkossági, hanem karaktergyilkossági ügy – legalábbis ezt állította a műsorban szintén megszólaltatott vádlott, aki kijelentette, egy szó sem igaz a „bérgyilkos” meséjéből. Szerinte a feleség és az ismerős közösen akarják ellehetetleníteni őt.

Az ügyről további megdöbbentő részleteket tudhat meg, aki figyelemmel kíséri a Kékfény ma esti adását 20 óra 40 perctől a Duna Televízióban vagy az adás kedden 23 óra 30 perckor kezdődő ismétlését.

Soproni BERGYILKOS Foto_KekFeny_3

Kapcsolódó Cikkek

 • Kőszegi Tamás, a bukott HÖK-ös

  Kőszegi Tamás, a bukott HÖK-ös

  Fénylő üstökösként robbantak a hazai politikai életbe, de a választók előtt „sötét lovak” a Momentum Mozgalom ifjú vezetői. Sorozatunkban bemutatjuk a Momentum valódi arcait, akik fiatalságuk ellenére is őriznek már csontvázakat szekrényeikben.

 • Migránsok terrorizálják a nőket Párizsban

  Migránsok terrorizálják a nőket Párizsban

  Megszállták a muszlim férfiak Párizs egyik belvárosi részét. A migránsok nemcsak beszólnak, hanem erőszakoskodnak is a nőkkel, akik már úgy járnak haza a munkából, hogy egy metrómegállóval hamarabb leszállnak és taxiba ülnek.

 • Óriási támogatást kapnak a családok

  Óriási támogatást kapnak a családok

  A kormány tovább emeli a családi adókedvezmény mértékét, ennek középpontjába a kétgyermekes családokat állítják – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Családok Budapesti Világtalálkozójának első napján megrendezett demográfiai fórumon, ahol ismertette a kormány előző napi ülésén elfogadott, gyermekvállalást ösztönző akciótervet.

 • Botka le akarja bontani a kerítést

  Botka le akarja bontani a kerítést

  Hatalomra kerülése után lebontaná a szerb–magyar határon létesített technikai határzárat Botka László, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje, aki erről a Reuters hírügynökségnek adott interjúban beszélt.