EUR: 309,14 Ft
CHF: 285,49 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Sport

Soha ne add fel! Itt az paralimpia legmotiválóbb videója

paralimpia

Megható jelenettel indult csütörtökön hajnalban a 2016-os riói paralimpia, amikor a korábban még brazil színekben versenyző Marcia Malsar elesett a lánggal a kezében.

A sportoló ahelyett, hogy megvárta volna a segítséget, azonnal felállt a földről, és tovább folytatta útját. A jelenet után a nézők hatalmas tapsviharban törtek ki, így biztatva a paralimpikont. Ettől inspirálóbb videó aligha kell ahhoz, hogy soha ne adjuk fel kitűzött céljainkat, de akár azzal a közhelyes mondással is leírhatnánk ezt az apró kis bakit, hogy „Ha az élet citrommal kínál, kérj hozzá tequilát!”

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészöly Géza: Ha kikapunk, akkor is tapsolnak

  Mészöly Géza: Ha kikapunk, akkor is tapsolnak

  Mészöly Géza felől akár most véget érhetne az NB I-es labdarúgó-bajnokság. Nem csoda, hiszen csapata, a Haladás jelenleg a negyedik helyen áll, az FTC és a Videoton sincs elérhetetlen messzeségben tőlük.

 • Sittes focisták

  Sittes focisták

  A labdarúgók élete nem csak a pénzről és a csillogásról szól, több focistával is előfordult, hogy börtönben kötött ki.

 • Dárdaiék jól kifogták a Dortmunddal

  Dárdaiék jól kifogták a Dortmunddal

  Pechje van a Dárdai Pál által irányított Herthának. A berlini gárda a Német Kupa sorsolása után a mezőny egyik legjobb csapatával, a Borussia Dortmunddal találkozik a nyolcaddöntőben.

 • Fallal kerítené el a Forma–1-es pályákat Ecclestone

  Fallal kerítené el a Forma–1-es pályákat Ecclestone

  Bernie Ecclestone, a Forma–1 milliárdos főnöke újabb hajmeresztő ötlettel állt elő: 40 centiméteres falat húzatna fel a pályák mentén, hogy visszaszorítsa azt a tendenciát, miszerint a pilóták folyton kiszélesítik a pályát.