EUR: 307,98 Ft
CHF: 265,56 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Sport

Soha ne add fel! Itt az paralimpia legmotiválóbb videója

Megható jelenettel indult csütörtökön hajnalban a 2016-os riói paralimpia, amikor a korábban még brazil színekben versenyző Marcia Malsar elesett a lánggal a kezében.

A sportoló ahelyett, hogy megvárta volna a segítséget, azonnal felállt a földről, és tovább folytatta útját. A jelenet után a nézők hatalmas tapsviharban törtek ki, így biztatva a paralimpikont. Ettől inspirálóbb videó aligha kell ahhoz, hogy soha ne adjuk fel kitűzött céljainkat, de akár azzal a közhelyes mondással is leírhatnánk ezt az apró kis bakit, hogy „Ha az élet citrommal kínál, kérj hozzá tequilát!”

Kapcsolódó Cikkek

 • Emlékezzünk a nagyokra!

  Emlékezzünk a nagyokra!

  Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

 • Ilyen volt a Storck-éra

  Ilyen volt a Storck-éra

  Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.

 • Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

  Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

  A hétvégi 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 Futóhétvégén egészen pontosan 31920 futót regisztráltak, azaz messze megdőlt a korábbi nevezési rekord, mely akkor kicsivel haladta meg a harminc ezret!