EUR: 310,52 Ft
CHF: 259,38 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Sorozatos sérülésekkel küszködik Csűrös Karola

Három hónapig szinte ágyhoz kötötten élt Csűrös Karola. A 79 éves színésznőnek először bokaszalag-szakadása volt, később pedig eltört a lába, hetekig gipszben feküdt. Mindenki Etusa a Lokál Extrának az elmúlt időszak nehézségeiről mesélt.

Noël Coward a Vidám Kisértet - bohózatát , Böhm György rendezésében nagy sikerrel mutatta be a Játékszín társulata.

Csűrös Karola és Horváth Ádám elválaszthatatlanok fotó: DFP

A Szomszédok Etusa, vagyis Csűrös Karola nem akar panaszkodni, de nem tagadja, sok volt már az elmúlt hónapok megpróbáltatásaiból. Még most sem mozog tökéletesen, de a jókedve nem hagyja el.


– Úgy érzem, kezdek egyre jobban lenni, de kétségtelen, hogy egy kicsit sem volt kellemes ez az elmúlt pár hónap. Először bokaszalag-szakadásom volt és hat hétig bandázst kellett hordanom. Ezt úgy kell elképzelni, mint egy fűzős cipőt. Szerencsére ha nagyon kellett, le tudtam venni. Annyira örültem, amikor végleg lekerült, úgy éreztem, végre itt a szabadság! Utána azonban véletlenül ráejtettem ugyanarra a lábamra egy vízzel teli palackot. Hat hét gipsz következett, mert eltört a lábam. Ezt persze már sokkal nehezebben viseltem, mint a bandázst – mesélte Csűrös Karola, aki úgy érzi, nagyon sokat köszönhet férjének, Horváth Ádám rendezőnek. 1966-ban házasodtak össze és azóta elválaszthatatlan társak. A színésznő kifejtette, hogy férje az első számú bizalmasa és barátja, mindent vele beszél meg.

– Sokat segített a férjem! Nemcsak lelkileg, de gyakorlati dolgokban is, például lement a közértbe. Igazi társak vagyunk már évtizedek óta és nagyon hálás vagyok neki – tette hozzá a színésznő, aki tudja, hogy sokan aggódtak érte.


– Nagyon aranyos volt mindenki, aki drukkolt. Remélem, most már semmi sem történik velem és nem lesz több szerencsétlen mozdulat! Várom, hogy idővel visszatérjek a színpadra. Még mindig tornáztatom a lábam, de estére még bedagad. Sajnos már nem tudok magassarkú cipőben tipegni, pedig mennyire szerettem! Hatvanéves koromig csak tűsarkú cipőkben jártam, és fáj a szívem, hogy már nem lehet. Pontosabban már nem merek – nevetett Csűrös Karola, akinek az országos népszerűséget a Szomszédok című sorozat hozta meg. Etusként mindig vigyázott a családjára és szédítette Virágh doktort. Karola korábban sosem dolgozott együtt a férjével, aki a sorozat rendezője és írója is volt. Horváth Ádám is szerette a közös munkát, Karola hatvanadik születésnapját még a történetbe is beleírta, így egy ország ünnepelt együtt a színésznővel.  Csűrös egyébként imádta Etus szerepét, mert ennek köszönhetően még a legkisebb faluban is felismerték. Persze a mai napig leszólítják, sőt azonosítják az egykori szerepével is. Megkérdezik tőle, hogy van sorozatbeli unokája, Julcsi, de kapott már meghívót nemzetközi keramikusfesztivál ünnepélyes megnyitójára is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.