EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb XIV.kerület

SPAR franchise-üzlet nyílt az Ungvár utcában

14ker_bolt (1)

Tóth Csaba országgyűlési képviselő, Hajdu Flórián alpolgármester, Bruzsa Richárd tulajdonos, Karácsony Gergely polgármester, Bruzsa Gábor tulajdonos, Erwin Schmuck a SPAR Magyarország ügyvezető igazgatója, Bruzsáné Révész Tímea tulajdonos, Corvin János franchise területi vezető, , Bruzsa Eszter tulajdonos, ls Kontóné Bella Renáta franchise területi vezető is elment a bolt megnyitására

Kerületünkben, az Ungvár utcában nyílt meg a SPAR-partnerprogram legújabb üzlete.

Az üzlet családi tulajdonban működik: Bruzsa Gábor és Bruzsáné Révész Tímea a jövőbeli fejlődési lehetőségeiket alaposan mérlegelve döntöttek úgy, hogy csatlakoznak a SPAR márkához. A család 1992 óta foglalkozik élelmiszer-kiskereskedelemmel, döntésüket a csatlakozásról nagyban befolyásolta, hogy Ausztriában és Magyarországon is megtapasztalták a SPAR szervezettségét és működési mechanizmusát.
– Az 500 négyzetméteres Ungvár utcai bolt a nyitásra kívül-belül megújult. Új utcai portált, aljzatburkolatot, gépészetet kapott, valamint korszerű hűtő- és kiszolgáló berendezéseket szereltek be, az eladóteret pedig megnövelték. A mintegy 90 millió forintba kerülő beruházás a Magyar Nemzeti Bank növekedési hitelprogramjának segítségével, a Raiffeisen Bank közreműködésével valósult meg. Az üzletnyitás négy–nyolc munkahelyet teremthet forgalomtól függően – mondta Erwin Schmuck, a SPAR Magyarország ügyvezető igazgatója.


Az üzletben a SPAR országszerte megszokott gazdag áruválasztéka kapott helyet a polcokon. A vásárlókat friss zöldség-gyümölcs, csemegepult, húspult, látványpékség fogadja. Ezenkívül gazdag mirelit- és szárazáru-kínálat, valamint a tejtermékek széles köre áll a vevők rendelkezésére. A magánkereskedők már összesen több mint 1300 embernek biztosítanak megélhetést országszerte, a SPAR franchise-hálózat forgalma éves szinten meghaladja a 30 milliárd forintot. A tervek szerint a Bruzsa család a mostani mellé egy másik fővárosi boltjukat is bevonja a SPAR franchise-hálózatba 2017 első negyedévében.

Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.