EUR: 309,15 Ft
CHF: 285,42 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Extra

Star Academy: Alexa meztelenül lepte meg Dávidot

A Star Academy versenyzője, Pádár Alexandra mindig tud meglepetést okozni: ezúttal közösen akart zuhanyozni játékostársával. Legutóbb a jakuzziban okozott forró pillanatokat a TV2 sztárja, most pedig úgy gondolta, hogy meztelenül átsétál Hegyi Dávid zuhanykabinjába. Az énekes persze megdöbbent Alexandra merészségén, és a tegnap esti műsorból azt is megtudtuk, hogy a közeledést nem fogadta kitörő örömmel. Dávidnak minden vágya, hogy jól szerepeljen a műsorban és nem botrányokkal szeretné felhívni magára a figyelmet.

untitled-567 star_academy-promo_0912_hetfo_tv2_frame_248

Kapcsolódó Cikkek

 • Pirner Alma nőt szeretett

  Pirner Alma nőt szeretett

  Pirner Alma világbajnok rúdtáncos a FEM3 Micsoda nők! című talkshow-jában megdöbbentő kijelentést tett, amikor Várkonyi Andrea a szerelem témakörét boncolgatta vendégeivel.

 • Magyar színész lopott Tom Hanksszel!

  Magyar színész lopott Tom Hanksszel!

  Hello, Gábor! – köszöntötte Tom Hanks az Inferno című film forgatásán Urmai Gábort. A nyíregyházi színház színészét Hanks kollégaként kezelte.

 • Hollywoodi halloween

  A halloween ősi kelta ünnep, az Írországban és Skóciában élő törzsek hite szerint ezen a napon tért vissza a földre azoknak a bűnösöknek a lelke, akik meghaltak és azóta állatok testében „léteztek”.