EUR: 304,32 Ft
CHF: 266,74 Ft
2017. augusztus 16., szerda
Ábrahám

Extra

Star Academy: Alexa meztelenül lepte meg Dávidot

A Star Academy versenyzője, Pádár Alexandra mindig tud meglepetést okozni: ezúttal közösen akart zuhanyozni játékostársával. Legutóbb a jakuzziban okozott forró pillanatokat a TV2 sztárja, most pedig úgy gondolta, hogy meztelenül átsétál Hegyi Dávid zuhanykabinjába. Az énekes persze megdöbbent Alexandra merészségén, és a tegnap esti műsorból azt is megtudtuk, hogy a közeledést nem fogadta kitörő örömmel. Dávidnak minden vágya, hogy jól szerepeljen a műsorban és nem botrányokkal szeretné felhívni magára a figyelmet.

untitled-567 star_academy-promo_0912_hetfo_tv2_frame_248

Kapcsolódó Cikkek

  • Mintegy 450 ezren szórakoztak a Szigeten

    Mintegy 450 ezren szórakoztak a Szigeten

    Az idei, 25. Sziget fesztiválon is nagyon sokan, mintegy 450 ezren szórakoztak. Gerendai Károly főszervező és Kádár Tamás cégvezető a keddi záró estén az MTI-nek azt mondta, a visszaesés a tavalyi adatokhoz képest általános európai tendencia, ugyanakkor a Sziget idei zenei felhozatalának összeállítása nem a legszerencsésebben alakult.

  • Pintér Tiborért odavannak a fiatal lányok

    Pintér Tiborért odavannak a fiatal lányok

    Rajonganak a fiatal lányok a Nemzeti Lovas Színház igazgatójáért, Pintér Tiborért, aki a Ripostnak elárulta: többnyire lányával, a 19 éves Jankával egykorú hölgyekkel hancúrozik.