EUR: 322,48 Ft
CHF: 279,84 Ft
2018. június 19., kedd
Gyárfás

Extra

Szakítások nyara – Búcsút intettek egymásnak a sztárpárok

Összeszámolni is nehéz azokat a sztárpárokat, akik ezen a nyáron mondtak búcsút egymásnak. Dobrády Ákos magát hibáztatja, Fluor Tomi túl sokat dolgozott, Agócs Judit színésznő pedig egyedülálló anyaként neveli fel kisbabáját.
Mindenki biztosra veheti, hogy amíg együtt voltunk, Eszti senkivel sem találkozgatott – fogalmazott Dobrády Ákos énekes, miután kiderült, hogy négy év után szakítottak Iszak Eszterrel. A hírek szerint a fiatal műsorvezető a focista Szalai Ádámmal vigasztalódott.

– A szakításunkért egyedül én vagyok a felelős – érvelt azonban Ákos. – Eszti négy éven keresztül odaadóan szeretett, és olyan erős szerelemmel viseltetett irányomba, amiről mindenki csak álmodhat. Azonban az elmúlt fél évben ezt már nem viszonoztam úgy, ahogy elvárható lenne. Elhanyagoltam a kapcsolatunkat, nem vigyáztam rá eléggé. Sajnálom, hogy így alakult, de talán semmi sincs véletlenül – tette hozzá.
A Hooligans dobosa, Kiss Endi és párja, Vera is szakítottak két gyerek és 15 együtt töltött év után. A zenész ezt azzal magyarázta, hogy már nem működött közöttük a „nő–férfi kapcsolat”, de továbbra is nagyon jó viszonyban maradtak.
A Wellhellós Flour Tomi éppen egy éve mutatta meg először a nyilvánosságnak kedvesét, Lottit. Nemrég azonban azt nyilatkozta, hogy a sok fellépés miatt nem jutott elég idejük egymásra és inkább úgy döntöttek, külön utakon folytatják.
Agócs Judit várhatóan két hónap múlva hozza világra kisbabáját. A 42 éves színésznő pár hónapja szakított kedvesével, aki nemrég még Szulák Andrea párja volt. Judit az egyik magazinnak bevallotta, hogy valóban egyedülálló anyaként várja a kicsi érkezését.
Tóth Vera énekesnő harminc kilótól szabadult meg egy műtéti beavatkozást követően, ám arra nem számított, hogy ezzel egy időben a szerelmi élete is felbolydul. Párjával ugyanis a műtét után nem sokkal úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Vera nemrég arról beszélt, hogy éjjel-nappal együtt voltak és ettől egyszerűen besokalltak.
Ganxsta Zoliért is sokan aggódnak: a rapper furcsa üzeneteket posztol a közösségi oldalán, állítólag azért, mert elhagyta a szerelme, Petra.

„Micsoda egy f*staliga az élet. Ahogy Mercutio mondotta volt: Átkozottak!” – írta legutóbb. A zenész amúgy sem szeret a magánéletéről beszélni, de látszik, hogy ezúttal nagyon megviselték a történtek.
Balhéznak a világsztárok is

A külföldi sztárok közül legutóbb Jennifer Lopez szakított. A gyönyörű díva öt év után adta ki egykori háttértáncosa, Casper Smart útját. A férfi állítólag elhanyagolta Lopezt és inkább bulizott. A nyár szakítása mégsem az övéké, hanem Johnny Deppé és Amber Heardé. Amber azt állította, hogy volt férje többször bántalmazta, de végül nem vitték perre a dolgot. 1,9 milliárd forintos megegyezés született, azaz Depp ennyit fizetett Ambernek. Csúnya balhé volt Lindsay Lohanéknál is, ugyanis többször megütötte milliomos kedvese, akivel a hírek szerint
emiatt szakított.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezt jelentik a rövidítések a naptejeken

    Ezt jelentik a rövidítések a naptejeken

    A JAMA Dermatology korábban közzétett vizsgálata szerint sokan nincsenek tisztában a naptejeken látható jelölésekkel. Dr. Rózsa Annamária bőrgyógyász, az Anyajegyszűrő Központ orvosa magyarázza el, hogy miért nem elég, ha kizárólag az SPF alapján választunk, és miért fontos figyelni az UVA és UVB jelölésekre is?