2018. március 20., kedd
Klaudia,

Extra

Szakítottak! Elhagyta párja Zámbó Sebastiánt

Hosszú ideig úgy tűnt, a Zámbó gyerekek közül Sebastiánnak (30) a legkiegyensúlyozottabb az magánélete, hiszen fiatal kora ellenére 13 éve boldog párkapcsolatban élt kedvesével, Évivel, akivel közösen nevelték gyermeküket édesapja csepeli házában. De a szerelem nemrég véget ért, mint kiderült: pontot tettek a kapcsolatuk végére. Sebastián édesanyjával maradt a házban, ahonnan az asszony a gyerekekkel már el is költözött.

-A hír igaz, áprilisban vetettünk véget a kapcsolatunknak. Előtte már rengeteg vitánk volt egymással, bevallom, nem voltunk jóban. Végül úgy döntöttünk, hogy a gyermekünk érdekében nem húzzuk tovább az időt, hiszen a legfontosabb az, hogy ő boldog legyen – ismerte el a Ripostnak Zámbó Jimmy középső fia, akit bátyja, Krisztián segít a nehéz időszakban.


– Jelenleg nem szeretnék új kapcsolatot, egyelőre szeretném kiélvezni az életet. Krisztiánnal eljárunk bulizni, a fellépéseire is el szoktam őt kísérni – tette hozzá Sebastian.

 

ZámbóSeb

Fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.

 • Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie lassan két éve külön él Brad Pittől, de azóta se tudott továbblépni exférjén, egészen mostanáig. A színésznő barátai szerint az elmúlt hetekben kilenc évvel fiatalabb kollégájával Garrett Hedlund-dal levelezget és már egy romantikus vacsorán is túl vannak.

 • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.