EUR: 308,91 Ft
CHF: 288,29 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Extra

Szakítottak! Elhagyta párja Zámbó Sebastiánt

Hosszú ideig úgy tűnt, a Zámbó gyerekek közül Sebastiánnak (30) a legkiegyensúlyozottabb az magánélete, hiszen fiatal kora ellenére 13 éve boldog párkapcsolatban élt kedvesével, Évivel, akivel közösen nevelték gyermeküket édesapja csepeli házában. De a szerelem nemrég véget ért, mint kiderült: pontot tettek a kapcsolatuk végére. Sebastián édesanyjával maradt a házban, ahonnan az asszony a gyerekekkel már el is költözött.

-A hír igaz, áprilisban vetettünk véget a kapcsolatunknak. Előtte már rengeteg vitánk volt egymással, bevallom, nem voltunk jóban. Végül úgy döntöttünk, hogy a gyermekünk érdekében nem húzzuk tovább az időt, hiszen a legfontosabb az, hogy ő boldog legyen – ismerte el a Ripostnak Zámbó Jimmy középső fia, akit bátyja, Krisztián segít a nehéz időszakban.

– Jelenleg nem szeretnék új kapcsolatot, egyelőre szeretném kiélvezni az életet. Krisztiánnal eljárunk bulizni, a fellépéseire is el szoktam őt kísérni – tette hozzá Sebastian.

 

ZámbóSeb

Fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Fellángoló szerelemről ugyan szó sincs Angelina Jolie és Brad Pitt között, de szemtanúk arról számoltak be, hogy a válási hercehurca kezdete óta sosem beszélgettek még ilyen kedélyesen egymással.

 • Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Áll a bál a tavaly karácsonykor elhunyt vállalkozó végrendelete körül. A Story megtudta, hogy az Aranyember kitagadta hagyatékából Koltai Maritól született legidősebb fiát, a ma már 53 éves Györgyöt, mondván: felnevelte, de nem ő a vér szerinti apja.

 • Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Közel öt éve húzódott a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa és volt férje, K. József bántalmazási ügye, a hét elején azonban a bíróság döntött: testi sértés és rongálás miatt másodfokon elítélte és pénzbírságra kötelezte az agresszív férjet.