EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Szakítottak! Elhagyta párja Zámbó Sebastiánt

Hosszú ideig úgy tűnt, a Zámbó gyerekek közül Sebastiánnak (30) a legkiegyensúlyozottabb az magánélete, hiszen fiatal kora ellenére 13 éve boldog párkapcsolatban élt kedvesével, Évivel, akivel közösen nevelték gyermeküket édesapja csepeli házában. De a szerelem nemrég véget ért, mint kiderült: pontot tettek a kapcsolatuk végére. Sebastián édesanyjával maradt a házban, ahonnan az asszony a gyerekekkel már el is költözött.

-A hír igaz, áprilisban vetettünk véget a kapcsolatunknak. Előtte már rengeteg vitánk volt egymással, bevallom, nem voltunk jóban. Végül úgy döntöttünk, hogy a gyermekünk érdekében nem húzzuk tovább az időt, hiszen a legfontosabb az, hogy ő boldog legyen – ismerte el a Ripostnak Zámbó Jimmy középső fia, akit bátyja, Krisztián segít a nehéz időszakban.

– Jelenleg nem szeretnék új kapcsolatot, egyelőre szeretném kiélvezni az életet. Krisztiánnal eljárunk bulizni, a fellépéseire is el szoktam őt kísérni – tette hozzá Sebastian.

 

ZámbóSeb

Fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.