EUR: 307,02 Ft
CHF: 283,10 Ft
2016. október 20., csütörtök
Vendel

Extra

Szakítottak! Elhagyta párja Zámbó Sebastiánt

Hosszú ideig úgy tűnt, a Zámbó gyerekek közül Sebastiánnak (30) a legkiegyensúlyozottabb az magánélete, hiszen fiatal kora ellenére 13 éve boldog párkapcsolatban élt kedvesével, Évivel, akivel közösen nevelték gyermeküket édesapja csepeli házában. De a szerelem nemrég véget ért, mint kiderült: pontot tettek a kapcsolatuk végére. Sebastián édesanyjával maradt a házban, ahonnan az asszony a gyerekekkel már el is költözött.

-A hír igaz, áprilisban vetettünk véget a kapcsolatunknak. Előtte már rengeteg vitánk volt egymással, bevallom, nem voltunk jóban. Végül úgy döntöttünk, hogy a gyermekünk érdekében nem húzzuk tovább az időt, hiszen a legfontosabb az, hogy ő boldog legyen – ismerte el a Ripostnak Zámbó Jimmy középső fia, akit bátyja, Krisztián segít a nehéz időszakban.

– Jelenleg nem szeretnék új kapcsolatot, egyelőre szeretném kiélvezni az életet. Krisztiánnal eljárunk bulizni, a fellépéseire is el szoktam őt kísérni – tette hozzá Sebastian.

 

ZámbóSeb

Fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Fábián Anita: A lányom egyben a barátnőm is

  Fábián Anita: A lányom egyben a barátnőm is

  Különlegesen mély kapcsolat van a Jóban Rosszban sztárja, Fábián Anita és 12 éves lánya, Lili között. A színésznő szerint a szimbiózis már az anyaméhben kialakult köztük, az elmúlt években pedig még szorosabb lett a kötelék, hiszen manapság együtt járnak szájfényt választani, akár a barátnők.

 • Kovács Ákos: Nehezen viseltem a rágalmakat

  Kovács Ákos: Nehezen viseltem a rágalmakat

  Már a legkisebb gyermeke is iskolába jár, jövőre nem lesz egyetlen koncertje sem, és édesanyja volt az egyik legmeghatározóbb nő az életében, aki egy évtizeden át küszködött egy súlyos betegséggel.

 • Pataky Attila tibeti szelencével gyógyul

  Pataky Attila tibeti szelencével gyógyul

  Pataky Attila köztudottan hisz a sokak számára furcsa gyógymódokban. Ő azonban teljes magabiztossággal vallja, hogy gyógyító szelencéje segített neki a felépülésben.