EUR: 313,16 Ft
CHF: 290,48 Ft
2016. december 04., vasárnap
Barbara, Borbála

Aktuális XXI.kerület

Szeméremsértés miatt kerül börtönbe az MSZP volt politikusa

Sárosi-Miklós-

Kattant a bilincs a csepeli MSZP korábbi önkormányzati politikusának, S. Miklós csuklóján, miután szeméremsértés miatt gyorsított eljárásban első fokon egy év, négy hónap letöltendő börtönbüntetést kapott. A csepeli fodrászként dolgozó 64 éves, pedofilt a Fővárosi Főügyészség pedig gyorsított eljárásban állította bíróság elé.

A vád szerint szeptember 26-án a délutáni órákban a 15 éves kamasz hajvágás miatt ment be a fodrászüzletbe, ahol rajta kívül csak a fodrászon volt bent. Miután a férfi elkezdte nyírni a fiút, simogatni, fogdosni kezdte és közölte vele, hogy szívesen fizetne neki szexuális cselekményért – írta a Híradó.hu.

Közben leengedte a redőnyt és a bejárati ajtót is kulcsra zárta. A fiú többször megkérte a vádlottat, hogy fejezze be, amit csinál, ő azonban továbbra is zaklatta.

A fiú végül kiszaladt a fodrászüzletből és telefonon értesítette édesanyát a történtekről, akivel nyomban feljelentést tettek.

hirado.hu értesülései szerint a férfi korábban az MSZP csepeli szervezetének tagja volt és a párt jelöltjeként indult az 1998-as helyhatósági választáson is. Egy kampánygyűlésen azonban molesztálni kezdett egy kisfiút, amiért az MSZP visszaléptette a jelöltségtől. Szexuális visszaélés miatt büntetőeljárás indult ellene, börtönbe is került.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megölték az Iszlám Állam vezetőjét Oroszországban!

  Megölték az Iszlám Állam vezetőjét Oroszországban!

  Megölték szombaton az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet észak-kaukázusi csoportjának, a Vilájat Kavkaznak számos oroszországi támadásért felelős vezetőjét – közölte az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB).

 • Semmit nem neveznek el Castróról Kubában

  Semmit nem neveznek el Castróról Kubában

  A volt kubai vezető akaratának megfelelően halála után sem utcákat, sem közterületeket nem neveznek el Fidel Castróról – közölte szombaton Raúl Castro államfő Santiago de Cubában bátyja gyászszertartásán.

 • Rengetegen halott egy kaliforniai technopartin!

  Rengetegen halott egy kaliforniai technopartin!

  Legalább kilenc ember meghalt és mintegy 25 eltűnt a kaliforniai Oakland egy művésztelepként működő raktárépületében, ahol tűz ütött ki egy éjszakai technoparti közben – közölte szombaton a város tűzoltóparancsnoka.