EUR: 312,76 Ft
CHF: 288,36 Ft
2017. május 01., hétfő
Fülöp, Jakab

Aktuális XXI.kerület

Szeméremsértés miatt kerül börtönbe az MSZP volt politikusa

Kattant a bilincs a csepeli MSZP korábbi önkormányzati politikusának, S. Miklós csuklóján, miután szeméremsértés miatt gyorsított eljárásban első fokon egy év, négy hónap letöltendő börtönbüntetést kapott. A csepeli fodrászként dolgozó 64 éves, pedofilt a Fővárosi Főügyészség pedig gyorsított eljárásban állította bíróság elé.

A vád szerint szeptember 26-án a délutáni órákban a 15 éves kamasz hajvágás miatt ment be a fodrászüzletbe, ahol rajta kívül csak a fodrászon volt bent. Miután a férfi elkezdte nyírni a fiút, simogatni, fogdosni kezdte és közölte vele, hogy szívesen fizetne neki szexuális cselekményért – írta a Híradó.hu.

Közben leengedte a redőnyt és a bejárati ajtót is kulcsra zárta. A fiú többször megkérte a vádlottat, hogy fejezze be, amit csinál, ő azonban továbbra is zaklatta.

A fiú végül kiszaladt a fodrászüzletből és telefonon értesítette édesanyát a történtekről, akivel nyomban feljelentést tettek.

hirado.hu értesülései szerint a férfi korábban az MSZP csepeli szervezetének tagja volt és a párt jelöltjeként indult az 1998-as helyhatósági választáson is. Egy kampánygyűlésen azonban molesztálni kezdett egy kisfiút, amiért az MSZP visszaléptette a jelöltségtől. Szexuális visszaélés miatt büntetőeljárás indult ellene, börtönbe is került.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jön a nyár? 27 fok is lehet a héten!

    Jön a nyár? 27 fok is lehet a héten!

    Melegszik az idő május első napjaiban: többfelé ismét 20 Celsius-fok felett alakulnak a maximumok, a hét közepén akár 27 fok is lehet. Sok napsütés várható, de záporok, zivatarok is lehetnek – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésében.

  • Elhunyt Usztics Mátyás

    Elhunyt Usztics Mátyás

    Usztics Mátyás színész halálát a művész közösségi oldalán jelentették be, a család hozzájárulásával.