2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Aktuális XXI.kerület

Szeméremsértés miatt kerül börtönbe az MSZP volt politikusa

Kattant a bilincs a csepeli MSZP korábbi önkormányzati politikusának, S. Miklós csuklóján, miután szeméremsértés miatt gyorsított eljárásban első fokon egy év, négy hónap letöltendő börtönbüntetést kapott. A csepeli fodrászként dolgozó 64 éves, pedofilt a Fővárosi Főügyészség pedig gyorsított eljárásban állította bíróság elé.

A vád szerint szeptember 26-án a délutáni órákban a 15 éves kamasz hajvágás miatt ment be a fodrászüzletbe, ahol rajta kívül csak a fodrászon volt bent. Miután a férfi elkezdte nyírni a fiút, simogatni, fogdosni kezdte és közölte vele, hogy szívesen fizetne neki szexuális cselekményért – írta a Híradó.hu.


Közben leengedte a redőnyt és a bejárati ajtót is kulcsra zárta. A fiú többször megkérte a vádlottat, hogy fejezze be, amit csinál, ő azonban továbbra is zaklatta.

A fiú végül kiszaladt a fodrászüzletből és telefonon értesítette édesanyát a történtekről, akivel nyomban feljelentést tettek.

hirado.hu értesülései szerint a férfi korábban az MSZP csepeli szervezetének tagja volt és a párt jelöltjeként indult az 1998-as helyhatósági választáson is. Egy kampánygyűlésen azonban molesztálni kezdett egy kisfiút, amiért az MSZP visszaléptette a jelöltségtől. Szexuális visszaélés miatt büntetőeljárás indult ellene, börtönbe is került.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elképesztő az emberek bizalma

  Elképesztő az emberek bizalma

  Ez az év az önkéntes nyugdíjpénztáraknál és az egészségpénztáraknál leginkább a tagokról szólt. A pénztártagok egyértelművé tették, hogy rendkívül megbízhatónak tartják az egészségmegőrzésükhöz és az anyagilag biztos nyugdíjas éveikhez kulcsfontosságú pénztári megoldásokat.

 • Karácsonyi trágárkodás: ki a szivárogtató?

  Karácsonyi trágárkodás: ki a szivárogtató?

  Berkecz Balázs, az Együtt alelnöke készítette azt hangfelvételt, amelyen Karácsony Gergely, a baloldal közös miniszterelnökjelöltje alpári szavakkal fejezi ki nemtetszését a jelölti felkéréssel szemben – értesült az Origo.

 • Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

  Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

  Schilling Árpád teljes mellszélességgel kiáll Havas Henrik áldozatai mellett. A rendező a Lokálnak elmondta, a szexuális zaklatás minden formáját elítéli, aki így bánik a nőkkel, annak a bíróságon a helye, ahogy szerinte Havasnak is.