2018. április 24., kedd
György

Egyéb

Szerelmével nyaralt Lola

A nyári koncert szezon után Lola párjával Bencével Horvátországba utaztak.Ezúttal nem klipforgatás hanem utazás céljából utaztak a tengerpartra.

A kellemes kikapcsolódás mellett Lola és Bence egy lakatlan szigetre tévedtek ahol kizárólag csak kettesben voltak.”Úgy érezhettem magam egy kis ideig mint Brooke Shields a Kék lagúna című filmben nagyon romantikus szinte nagy élmény volt.-mesélte Lola A szexi énekesnő több klipjét forgatta már Horvátországban. Alig 17 évesen Álomtánc című klipjét forgatta pár hónappal ezelőtt pedig Sose vagy egyedül címmel.

A háromszoros Comet díjas énekesnő számára igazán hasznos feltöltődés volt a pihenés hiszen hamarosan országjáró akusztik turnéra indul és ezzel párhuzamban jelenik meg soron következő dala és klipje.

Lola nyár 2 lola nyár Lola nyár 3

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.