EUR: 307,87 Ft
CHF: 282,33 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb

Szerelmével nyaralt Lola

A nyári koncert szezon után Lola párjával Bencével Horvátországba utaztak.Ezúttal nem klipforgatás hanem utazás céljából utaztak a tengerpartra.

A kellemes kikapcsolódás mellett Lola és Bence egy lakatlan szigetre tévedtek ahol kizárólag csak kettesben voltak.”Úgy érezhettem magam egy kis ideig mint Brooke Shields a Kék lagúna című filmben nagyon romantikus szinte nagy élmény volt.-mesélte Lola A szexi énekesnő több klipjét forgatta már Horvátországban. Alig 17 évesen Álomtánc című klipjét forgatta pár hónappal ezelőtt pedig Sose vagy egyedül címmel.

A háromszoros Comet díjas énekesnő számára igazán hasznos feltöltődés volt a pihenés hiszen hamarosan országjáró akusztik turnéra indul és ezzel párhuzamban jelenik meg soron következő dala és klipje.

Lola nyár 2 lola nyár Lola nyár 3

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.