EUR: 308,60 Ft
CHF: 267,53 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Szexi! Lélegzetelállítóan bombázó Naomi Campbell – Fotók!

Még mindig nők milliói nézik irigykedve, rengeteg férfi pedig sóvárogva mustrálgatják a leopárd testű modellt.

Nem fog az idő a ma már 46 éves szépségen, aki természetesen bármikor büszkén mutatja meg feszes testét a nyílvánoság előtt.

Bár már megszokhattuk, hogy Naomi Campbell mindig valami extravagáns ruhában jelenik meg egy-egy rendezvényen, de most még a szokásosnál is vadabb szerelésben láthatjuk.

Naomi Campbell at arrivals for Tom Ford Autumn/Winter 2016 Menswear and Womenswear Collections Presentation, 99 East 52nd Street, New York, NY September 7, 2016., Image: 299159485, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Lev Radin/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett

Fotók: Profimedia, Everett

Naomi Campbell at arrivals for Tom Ford Autumn/Winter 2016 Menswear and Womenswear Collections Presentation, 99 East 52nd Street, New York, NY September 7, 2016., Image: 299159483, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Lev Radin/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.