EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Szexi! Lélegzetelállítóan bombázó Naomi Campbell – Fotók!

Még mindig nők milliói nézik irigykedve, rengeteg férfi pedig sóvárogva mustrálgatják a leopárd testű modellt.

Nem fog az idő a ma már 46 éves szépségen, aki természetesen bármikor büszkén mutatja meg feszes testét a nyílvánoság előtt.

Bár már megszokhattuk, hogy Naomi Campbell mindig valami extravagáns ruhában jelenik meg egy-egy rendezvényen, de most még a szokásosnál is vadabb szerelésben láthatjuk.

Naomi Campbell at arrivals for Tom Ford Autumn/Winter 2016 Menswear and Womenswear Collections Presentation, 99 East 52nd Street, New York, NY September 7, 2016., Image: 299159485, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Lev Radin/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett

Fotók: Profimedia, Everett

Naomi Campbell at arrivals for Tom Ford Autumn/Winter 2016 Menswear and Womenswear Collections Presentation, 99 East 52nd Street, New York, NY September 7, 2016., Image: 299159483, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Lev Radin/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.