EUR: 323,79 Ft
CHF: 280,65 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Belföld

Szipuzott és magához nyúlt egy nő az 1-es villamoson

Döbbenet, undor és megvetés tükröződött azoknak az embereknek az arcán, akik szemtanúi voltak egy bedrogozott fiatal nő botrányos viselkedésének Budapesten az 1-es villamoson.

Az elképesztő videót a Lokál egyik olvasója készítette, aki több utastársával együtt alig akarta elhinni, hogy ez fényes nappal megtörténhet Budapesten.


Az utasok, köztük több gyerek szeme láttára nyúlt magához és drogozott a bódult nő, akinek  – mesélte olvasónk. A szinte teljesen önkívületben dülöngélő lány az Árpád hídnál szállt fel orrfacsaró „szipuszag” kíséretében. A megbotránkoztató jelenet láttán az anyukák megpróbálták eltakarni a gyerekek szemét, hogy ne lássák a maszturbáló, kábítószerező nőt. Az egyik hölgy még rá is szólt, de csak annyit ért el vele, hogy a láthatóan beállt nő veszekedni kezdett vele – magyarázta a szemtanú.

A felvételt szigorúan 18 év felettieknek ajánljuk!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kukában landoltak a szemetesek!

  Kukában landoltak a szemetesek!

  Nem akármilyen szelfivel rukkoltak elő az FKF munkatársai, akik jelentkeztek a Meglepkék Legőrültebb Brigád elnevezésű felhívására.

 • Változik az Eurojackpot ára

  Változik az Eurojackpot ára

  A Szerencsejáték Zrt. közleményben tudatta, hogy az Eurojackpot alapjátékának ára az elmúlt hét euró árfolyam-változása miatt a Részvételi Szabályzat értelmében 2018.

 • Gulyás: A regionális együttműködés segíti az uniós döntéshozatalt

  Gulyás: A regionális együttműködés segíti az uniós döntéshozatalt

  A visegrádi négyek (V4) azon regionális együttműködések egyike, amelyek nem mások ellen irányulnak, hanem közös vélemény megfogalmazásával segítik az uniós döntéshozatalt – hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a magyar V4-elnökség egyik záróakkordjaként megrendezett pénteki budapesti konferencián.