EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Belföld

Szipuzott és magához nyúlt egy nő az 1-es villamoson

Döbbenet, undor és megvetés tükröződött azoknak az embereknek az arcán, akik szemtanúi voltak egy bedrogozott fiatal nő botrányos viselkedésének Budapesten az 1-es villamoson.

Az elképesztő videót a Lokál egyik olvasója készítette, aki több utastársával együtt alig akarta elhinni, hogy ez fényes nappal megtörténhet Budapesten.

Az utasok, köztük több gyerek szeme láttára nyúlt magához és drogozott a bódult nő, akinek  – mesélte olvasónk. A szinte teljesen önkívületben dülöngélő lány az Árpád hídnál szállt fel orrfacsaró „szipuszag” kíséretében. A megbotránkoztató jelenet láttán az anyukák megpróbálták eltakarni a gyerekek szemét, hogy ne lássák a maszturbáló, kábítószerező nőt. Az egyik hölgy még rá is szólt, de csak annyit ért el vele, hogy a láthatóan beállt nő veszekedni kezdett vele – magyarázta a szemtanú.

A felvételt szigorúan 18 év felettieknek ajánljuk!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Több mint félmilliárd nemzetiségi táboroknak és civileknek

  Több mint félmilliárd nemzetiségi táboroknak és civileknek

  Idén 360 millió forintos támogatást kapnak nemzetiségi gyermektáborok, egy pályázat pedig összesen több mint 180 milliót juttat civil szervezeteknek – mondta Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

 • A nyugdíjas-szövetkezetek lehetőséget adnak a munkára

  A nyugdíjas-szövetkezetek lehetőséget adnak a munkára

  A nyugdíjas-szövetkezetek megteremtik a lehetőségét annak, hogy nyugdíjba vonulásuk után is dolgozni tudjanak azok, akik még kedvet és energiát éreznek ehhez – mondta a stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Campus Fesztivál: Több mint száz program a második napon

  Campus Fesztivál: Több mint száz program a második napon

  A Campus Fesztivál második napján, pénteken több mint száz program várja az érdeklődőket a debreceni Nagyerdőbe: mások mellett a The Prodigy, a Kowalsky meg a Vega, Rúzsa Magdi, a Brains és a Kiscsillag is koncertezik – jelezte a fesztivál sajtófőnöke pénteken az MTI-nek.

 • Családbarát minősítési programot indít a kormány

  Családbarát minősítési programot indít a kormány

  Az élet minden területére kiterjedő családbarát minősítési programot indít a kormány jövőre – közölte pénteken Tusnádfürdőn Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) államtitkára.