EUR: 312,82 Ft
CHF: 261,27 Ft
2018. április 27., péntek
Zita

Extra

Szűcs Judith kiosztotta Majkát

A Sztárban sztár vasárnap esti adása után Szűcs Judith nagyon kiakadt az ózdi rapperre, aki az énekesnő mellnagyobbításával poénkodott a műsorban. Judith a Lokálnak elárulta: ha a stúdióban van, bizony jól kiosztja Majkát.

Szűcs Judith

Fotó: Kaszás Bence

Kozma Orsi Szűcs Judithnak öltözve állt a Sztárban sztár zsűrije előtt, amikor is Majka szakmai kritika helyett inkább Szűcs Judith melleivel foglalkozott hosszú perceken keresztül.


– Amikor megcsináltatta, amiket meg kell ott elöl – a légzsákokat –, akkor utána kétszer kisebbíttette. A férfiaknak egyszer állna módjukban megcsináltatni valamit, ami nagyobb lehet, eszembe nem jutna utána kétszer kivetetni belőle! – taglalta Majka, aki ezzel kiverte a biztosítékot az előadónál.

– Ízléstelennek tartom, hogy főműsoridőben Majka az én melleimmel volt elfoglalva. Órákon át gyakorolhatta ezt az olcsó poént, ami harmatgyenge volt. Arról nem is beszélve, mekkora ostobaságot mondott. Nem kisebbítettem kétszer. Nem tud olvasni, vagy számolni!  Csak nagyot akart mondani, de nem haragszom rá, ő ilyen. Viszont, ha ott vagyok a stúdióban, biztosan szóvá teszem neki, de szerencséjére fogorvoshoz kellett mennem, így nem tudtam elmenni – mondta a Lokálnak Szűcs Judith, akinek dühe mára el is szállt.


– Egyébként ez nekem egy nagyon jó reklám volt, és Majka miatt még hosszabban beszéltek rólam és a dalomról, ami új köntöst kapott, új virágkorát éli a többi nótámmal együtt. November közepén jön ki a lemezem, és áprilisban egy óriási koncertre készülök 45 év száguldás címmel – tette hozzá az énekesnő, aki lezártnak tekinti az ügyet, még Majka bocsánatkérésére sem vár.

Egyre gyűlnek a haragosok

A TV2 műsorvezetője képtelen lakatot tenni a szájára, egyre többeket haragít magára egy-egy poén kedvéért. Nemrég Kozso szaladt ki a Sztárban sztár stúdiójából, amikor Majka negatívan minősítette munkásságát, majd Demjén Ferenc csattant fel a Borsban, miután a rapper a zenész duhaj életvitelével viccelődött. Wolf Katival, Schobert Norbival is meggyűlt már a baja Majorosnak.

Majoros Péter/Majka ( Fotó: Sáfár Tibor)


( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek