EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Szulák Andrea kibékült az exével

Közel egy évvel szakításuk után végre egyenesbe jött Szulák Andrea és volt párja, Gábor viszonya. A színész-énekesnő a Lokállal osztotta meg először, hogy mostanra újra nyugodtan kommunikálnak egymással, Gábor pedig aktívan részt vesz kislányuk, a negyedik osztályos Rozina nevelésében.

Szulák Andrea (Fotó: Máté Krisztián)

Szulák Andrea (Fotó: Máté Krisztián)

Kirobbanó formában jelent meg a múlt hétvégi Pozsonyi Pikniken Szulák Andrea a Játékszín standjánál. A színésznő, aki a jövő hónapban kezdi meg a teátrumban a Kölcsönlakás című darab próbáit Dobó Katával és Lengyel Tamással, őszintén mesélt az utóbbi évek szakmai és magánéleti változásairól, amikkel szembe kellett néznie.


– Az ember a korából adódóan mindig más-más szerepkörben fontos. Egy ötvenéves nő nem a húszéves szerepeket fogja megkapni és be kellett látnom, hogy a jelenlegi életkoromnak kevés jó szerepet írtak. Ezt a szerepkörváltást mint nő és mint színésznő is meg kellett élnem, ami nem volt egy egyszerű időszaka az életemnek. Szerencsére fantasztikus fiatal kollégáim vannak és köztük kell megtalálnom a helyemet, és hál istennek, rengeteg felkérést kapok.  Az új feladatoknak köszönhetem, hogy nem a négy fal között őrlődtem, de persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltak nehezebb pillanataim. Erről mi, nők, azt hiszem, sokat tudnánk mesélni – mondta Szulák.

Andrea közel egy évvel ezelőtt a közösségi oldalán jelentette be, hogy tíz év után különváltak útjaik párjával, Gáborral és nyomatékosan kérte a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét, amelyről ebben a nehéz időszakban nem szeretne beszélni. Az önmagát pacifista alkatnak valló Andrea nem akart fölös pereskedésekbe és harcokba belemenni, csupán lányát, Rozinát szerette volna óvni, akivel idén először gyakorlatilag az egész nyarat sikerült együtt-tölteniük.


-Nagyon sok munkám volt az elmúlt hónapokban, csupán egy hetet tudtunk pihenni Horvátországban. Végigturnéztam a nyarat a színházzal és a koncertjeimmel. Szerencsére végig együtt voltam a kislányommal, mindenhová elkísért. Nagyon élvezte, mivel sok kollégám hozta magával a gyerekeit, nagy barátságok szövődtek köztük. Év közben nem nagyon szoktam belevonni a munkámba, olyankor inkább legyen iskolás és ne egy agyonnyomott „kis felnőtt”. Szerencsére van erre egy kidolgozott protokoll az édesapjával, ilyenkor persze ő is szokott rá vigyázni. A különválás után mára szerencsére sikerült egy egészséges kommunikációt kialakítanunk.

Szulak

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.