2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb XIII.kerület

Szülinapi bulit rendez a József Attila Színház

Szeptember 17-én a József Attila Színház egész napos ünnepségre hívja közönségét: az idén 60 éves angyalföldi teátrum a Színházak Éjszakájának programjain túl utcabállal és óriástortával is várja az érdeklődőket.

JASZ_AngyalföldiBallada

Az érdeklődők az Angyalföldi Ballada című darabból is láthatnak majd részleteket

Mint a Lokál Extra megtudta, szombat délelőtt 11 órakor Nemcsák Károly köszöntőjével indul az egész napos utcabál, melyen a gyerekek és a felnőttek egyaránt megtalálhatják a nekik szóló programokat, akár zenére, táncra vagy színházi előadásra vágynak. Az utcabálra ellátogatók találkozhatnak Verebes Istvánnal, Gazdag Tiborral, Létay Dórával, Quintus Konráddal és Vándor Évával. Az idősebb korosztály számára garantált a nosztalgia az örökifjú Galambos Erzsi, Láng József és Ujréti László társaságában. Persze a színház ifjú tagjaival is megismerkedhetnek, hiszen ott lesz többek között Zöld Csaba, Foki Veronika, Korponay Zsófia, Jakus Szilvia és Ömböli Pál.


JASZ_Hattyudal

A Hattyúdal című darabból is játszanak majd jeleneteket

A színház igazgatója, Nemcsák Károly és Fila Balázs a nézőket kalauzolja a kulisszák mögé.
Délután a társulat tagjai kedvenc tortáikat bocsátják aukcióra, majd 15 órakor együtt fújják el a gyertyákat az Európa Kávéház 600 szeletes óriástortáján, melyet természetesen a közönséggel együtt fogyasztanak el. A nap folyamán az idei évad előadásaiból is ízelítőt kap a publikum: részleteket láthatnak a La Mancha lovagja, az Angyalföldi ballada és a Republic-dalokat felvonultató Hattyúdal című előadásokból.

A Színházak Éjszakája programjának keretében a látogatók bepillanthatnak a kulisszák mögé is, 19 órától pedig a kassai Thália Színház vendégjátékában Egressy Zoltán Portugál című darabját tekinthetik meg. Este fél nyolctól tartják az idei évad első premierjét, Verebes István rendezésében az Írók, gyilkosok, lúzerek című előadás várja a nézőket.
Mint megtudtuk, a programok 15 óráig ingyenesek, beleértve a születésnapi óriástorta-kóstolást is, míg 15 óra után a Színházak Éjszakája karszalagjával látogathatók.


Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.