EUR: 322,86 Ft
CHF: 286,03 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb XIII.kerület

Szülinapi bulit rendez a József Attila Színház

Szeptember 17-én a József Attila Színház egész napos ünnepségre hívja közönségét: az idén 60 éves angyalföldi teátrum a Színházak Éjszakájának programjain túl utcabállal és óriástortával is várja az érdeklődőket.

JASZ_AngyalföldiBallada

Az érdeklődők az Angyalföldi Ballada című darabból is láthatnak majd részleteket

Mint a Lokál Extra megtudta, szombat délelőtt 11 órakor Nemcsák Károly köszöntőjével indul az egész napos utcabál, melyen a gyerekek és a felnőttek egyaránt megtalálhatják a nekik szóló programokat, akár zenére, táncra vagy színházi előadásra vágynak. Az utcabálra ellátogatók találkozhatnak Verebes Istvánnal, Gazdag Tiborral, Létay Dórával, Quintus Konráddal és Vándor Évával. Az idősebb korosztály számára garantált a nosztalgia az örökifjú Galambos Erzsi, Láng József és Ujréti László társaságában. Persze a színház ifjú tagjaival is megismerkedhetnek, hiszen ott lesz többek között Zöld Csaba, Foki Veronika, Korponay Zsófia, Jakus Szilvia és Ömböli Pál.


JASZ_Hattyudal

A Hattyúdal című darabból is játszanak majd jeleneteket

A színház igazgatója, Nemcsák Károly és Fila Balázs a nézőket kalauzolja a kulisszák mögé.
Délután a társulat tagjai kedvenc tortáikat bocsátják aukcióra, majd 15 órakor együtt fújják el a gyertyákat az Európa Kávéház 600 szeletes óriástortáján, melyet természetesen a közönséggel együtt fogyasztanak el. A nap folyamán az idei évad előadásaiból is ízelítőt kap a publikum: részleteket láthatnak a La Mancha lovagja, az Angyalföldi ballada és a Republic-dalokat felvonultató Hattyúdal című előadásokból.

A Színházak Éjszakája programjának keretében a látogatók bepillanthatnak a kulisszák mögé is, 19 órától pedig a kassai Thália Színház vendégjátékában Egressy Zoltán Portugál című darabját tekinthetik meg. Este fél nyolctól tartják az idei évad első premierjét, Verebes István rendezésében az Írók, gyilkosok, lúzerek című előadás várja a nézőket.
Mint megtudtuk, a programok 15 óráig ingyenesek, beleértve a születésnapi óriástorta-kóstolást is, míg 15 óra után a Színházak Éjszakája karszalagjával látogathatók.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.