EUR: 325,05 Ft
CHF: 282,51 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Extra

Takáts Tamás: A nejem Istenre is féltékeny

Takáts Tamás szerelmes a zenébe és a családjába, de Istent tartja a legfontosabbnak. Rengeteg megpróbáltatáson ment már keresztül, de, mint mondja, a hit kihúzta őt a legnagyobb lelki szakadékból is.

A népszerű Irigy Hónaljmirigy 20 éves lett és ebből az alkalomból egy fergeteges bulit rendeztek a Diesel Klub-ban.Takáts Tamásról kevesen tudják, hogy amikor ideje engedi, templomba jár, igyekszik jó keresztényként élni, ráadásul mindezt olyannyira komolyan veszi, hogy felesége néha már megorrol rá emiatt. – Mindig is volt igényem a szellemiségre, ezt a hittel együtt meg is kaptam. Már gyerekkoromban kamunak tartottam a halál gondolatát, ráadásul ugyanígy éreztem a biológiaórán a gimnáziumban, amikor az evolúcióról tanultunk. Nem hiszem el, hogy a majmoktól származnánk.


Mindenféle vallásról olvastam, de igazságillata csak az evangéliumoknak volt, 2003-ban ezért csatlakoztam a Hit Gyülekezetéhez – kezdte Takáts Tamás, aki állítja, neki szinte mindene megvolt, mégsem érezte, hogy ez elég lenne. – Siker, csillogás, pénz kevésbé, de rengeteg nő, étel, ital, minden a markunkba hullott, a szívem közepén viszont valami nagy üresség tátongott. Ma már tudom, hogy ez Isten hiánya volt.

A zenész azt is elárulta, számára a hit a legfontosabb a mindennapi életben. Hetente több alkalommal eljár istentiszteletre, ráadásul korábbi, a zenészektől nem épp szokatlan, kicsapongó élete miatt felesége mindezt igencsak rossz szemmel nézi.


A Karthago két év elteltével ismét nagykoncerttel örvendezteti meg a rajongói. Sőt! nyári turnéra indul, így felkeresik a legnagyobb fesztiválokat, szabadtéri rendezvényeket.– Ennél fontosabb dolgot nem ismerek. Néha meg is sértődik a feleségem emiatt. Olykor megkérdezi, hogy ugye én vagyok az első az életedben, ilyenkor azt mondom, a második, mert Isten az első. Ebből voltak vitáink is, de túllendültünk rajta. Egy nem hívő ember ugyanis nem tudja elképzelni, hogy én hetente többször, beleértve a vasárnapot is, felkelek, kiöltözöm és elmegyek imádni egy olyan lényt, aki szerinte nem létezik. Egy materialistának ez teljes idiotizmusnak tűnhet. Ebből voltak súrlódások. Rájöttem, hogy vannak olyan dolgok, amiken változtatni kell, ilyen a megcsalás is. Már eszembe sem jutna egy másik nővel paráználkodni, hiszen arra rámenne a családi béke, és a tízparancsolat is tiltja, ő ezt azonban nem hiszi el. A mai napig sokszor kérdőre von.

Takáts Tamásnak vallási elvei segítettek abban, hogy túllendüljön korábbi problémáin, legyenek azok anyagiak vagy lelki eredetűek. – Éneket tanítok, egyre többet koncertezem, szerencsére így már az összes közüzemi számlámat rendezni tudtam. Korábban valóban voltak elmaradásaim, tartozásaim, nem ment a szekér, de ma már azt mondhatom, hogy kint vagyunk a mély vízből. Most épp a legközelebbi koncertünkre, a Takáts Tamás Blues Band lemezbemutatójára készülünk, ami szeptember 23-án lesz az Akvárium Klubban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Liptai Claudia: Megünnepeltük, hogy boldogok vagyunk

  Liptai Claudia: Megünnepeltük, hogy boldogok vagyunk

  Liptai Claudia és Pataki Ádám majdnem meghiúsult esküvője után hatalmas, hajnalig tartó buli kerekedett. A Best magazin beszámolója szerint az ifjú pár hagyományos fogásokkal, nyitótánccal, limbóhintóval és rohamosztagossal mulatták át az éjszakát a násznéppel együtt.

 • Sosem vágyott családra Robbie Williams

  Sosem vágyott családra Robbie Williams

  Sosem akart családot a kétgyermekes Robbie Williams. A népszerű énekes fiatalkorában az örök agglegény­életről álmodott, minden héten más nő mellett akart ébredni.

 • Isteni Izabel!

  Isteni Izabel!

  Elképesztően hosszú lábak, kőkemény hasizom – nem csoda, hogy a brazil modellt, Izabel Goulart a világ egyik legszexibb nőjének tartják.