2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb I.kerület II.kerület XII.kerület

Találkozzunk még egyszer az óránál!

Extra programmal zár a Moszkvatér – A Széll Kálmán tér története című kiállítás a Kiscelli Múzeumban. Október 2-án 15.20-tól a két kurátor, Simonovics Ildikó és Maczó Balázs személyesen tart tárlatvezetést, majd 16.30-kor A generációk és a tér kapcsolata címmel beszélgetés kezdődik az óra alatt.

Az utolsó napon a látogatók találkozhatnak Kisfaludy Andrással, A Kalef – A Moszkva téri galeri című film rendezőjével, Ujlaki Dénes színművésszel, a Kalef-galeri II. generációjának tagjával, Török Ferenccel, a Moszkva tér című film rendezőjével és Szabó Simon színművésszel, a Moszkva tér című film főszereplőjével is.


Moszkva tér kiálltás Maczó Balázs kurátor Kiscelli Múzeum ( Fotó: Sáfár Tibor)

A legendás Moszkva téri órát a Kiscelli Múzeum középkori templomának tetejéről lógatták be a kiállítási tér közepébe ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.