EUR: 307,64 Ft
CHF: 288,91 Ft
2017. február 23., csütörtök
Alfréd

Egyéb I.kerület II.kerület XII.kerület

Találkozzunk még egyszer az óránál!

Extra programmal zár a Moszkvatér – A Széll Kálmán tér története című kiállítás a Kiscelli Múzeumban. Október 2-án 15.20-tól a két kurátor, Simonovics Ildikó és Maczó Balázs személyesen tart tárlatvezetést, majd 16.30-kor A generációk és a tér kapcsolata címmel beszélgetés kezdődik az óra alatt.

Az utolsó napon a látogatók találkozhatnak Kisfaludy Andrással, A Kalef – A Moszkva téri galeri című film rendezőjével, Ujlaki Dénes színművésszel, a Kalef-galeri II. generációjának tagjával, Török Ferenccel, a Moszkva tér című film rendezőjével és Szabó Simon színművésszel, a Moszkva tér című film főszereplőjével is.

Moszkva tér kiálltás Maczó Balázs kurátor Kiscelli Múzeum ( Fotó: Sáfár Tibor)

A legendás Moszkva téri órát a Kiscelli Múzeum középkori templomának tetejéről lógatták be a kiállítási tér közepébe ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

  • Olimpia 2024: a kormány lezártnak tekinti az ügyet

    Olimpia 2024: a kormány lezártnak tekinti az ügyet

    A kormány lezártnak tekinti az olimpiarendezés ügyét, egyben felkérte Szabó Tünde sportért felelős államtitkárt, tájékoztasson arról, hogy az olimpiához kapcsolódó beruházások előkészítése milyen szakaszban van.

  • Rendőrkézen a rongálók

    Rendőrkézen a rongálók

    Nem sokáig maradtak inkognitóban azok a bátor és erős fiatalok, akik letörtek egy darabot a szolnoki Kossuth téren álló gördeszkás fiú szobrából.