EUR: 309,74 Ft
CHF: 267,21 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Tatár Csilla: Ez a világ legnagyobb pofátlansága!

Tatár Csilla kiakadt, pofátlanságnak tartja, hogy a terhessége alatt felszedett kilók miatt bántják, és kiáll az összes kismama mellett. Az MTVA műsorvezetője őszintén mesélt arról, hogy kisfia, Milán Ruben születése óta végre felhagyott önmaga kritizálásával is.

Forrás: TATARCSILLA.BLOG.HU

Fotó: TATARCSILLA.BLOG.HU

Azzal, hogy anyuka lettem, más lett a viszonyom saját magamhoz is. Azóta sokkal jobban tudom tisztelni magamat – annyira büszke voltam, a fiamra és a férjemre nem kevésbé, mint magamra, hogy ezt megcsináltuk – vallotta be Csilla kedvenc divattervezője, Benes Anita internetes oldalán, a secretstories.hu-n.

Az MTVA műsorvezetője nem gondolta volna, hogy várandósságának boldog időszaka után embert próbáló órák várnak rá a szülőszobán.

– Nagyon hálás vagyok a testemnek azért, amit végig bírt csinálni. Nekem sajnos nem volt könnyű terhességem, a szülés és a felépülés is nagyon nehezen ment, úgyhogy a testemet is sokkal jobban tisztelem azóta. Leesett Milán szívhangja, amit teljes mértékig úgy éltem meg, hogy tőlem függ a gyerekem élete. (…) Azóta érzem azt, hogy ha akkor én így össze tudtam szedni magam, és így tudtam összpontosítani, akkor az életben nem nagyon vannak olyan dolgok, amiket ne tudnék megcsinálni. Így azóta nem kritizálom magam annyit, mint régen – mesélte Csilla. Így érthető, hogy kiakadt amiatt, hogy az utóbbi hónapokban rengeteg kritika érte a terhessége alatt felszedett kilók miatt.

– Én is láttam, hogy nem teljesen úgy nézek ki, ahogy szeretnék, de amikor szembesültem a visszajelzésekkel, nagyon dühös lettem. A világ legnagyobb pofátlanságának tartom ezt a fajta hozzáállást, nemcsak magammal, hanem az összes nővel szemben – fakadt ki Csilla, aki A Dal egyik adásában ,,My body, my rules” (Az én testem, az én szabályaim) feliratú pólóval reagált a támadásokra, és egy pillanatig sem gondolta, hogy pluszkilókkal ne lenne helye a képernyőn.

Tatár Csilla A Dal sajtáj Mtva (Fotó: Máté Krisztián)

Tatár Csilla A Dal sajtáj Mtva (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.