EUR: 307,94 Ft
CHF: 282,06 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Extra

Tatár Csilla: Ez a világ legnagyobb pofátlansága!

Tatár Csilla kiakadt, pofátlanságnak tartja, hogy a terhessége alatt felszedett kilók miatt bántják, és kiáll az összes kismama mellett. Az MTVA műsorvezetője őszintén mesélt arról, hogy kisfia, Milán Ruben születése óta végre felhagyott önmaga kritizálásával is.

Forrás: TATARCSILLA.BLOG.HU

Fotó: TATARCSILLA.BLOG.HU

Azzal, hogy anyuka lettem, más lett a viszonyom saját magamhoz is. Azóta sokkal jobban tudom tisztelni magamat – annyira büszke voltam, a fiamra és a férjemre nem kevésbé, mint magamra, hogy ezt megcsináltuk – vallotta be Csilla kedvenc divattervezője, Benes Anita internetes oldalán, a secretstories.hu-n.

Az MTVA műsorvezetője nem gondolta volna, hogy várandósságának boldog időszaka után embert próbáló órák várnak rá a szülőszobán.

– Nagyon hálás vagyok a testemnek azért, amit végig bírt csinálni. Nekem sajnos nem volt könnyű terhességem, a szülés és a felépülés is nagyon nehezen ment, úgyhogy a testemet is sokkal jobban tisztelem azóta. Leesett Milán szívhangja, amit teljes mértékig úgy éltem meg, hogy tőlem függ a gyerekem élete. (…) Azóta érzem azt, hogy ha akkor én így össze tudtam szedni magam, és így tudtam összpontosítani, akkor az életben nem nagyon vannak olyan dolgok, amiket ne tudnék megcsinálni. Így azóta nem kritizálom magam annyit, mint régen – mesélte Csilla. Így érthető, hogy kiakadt amiatt, hogy az utóbbi hónapokban rengeteg kritika érte a terhessége alatt felszedett kilók miatt.

– Én is láttam, hogy nem teljesen úgy nézek ki, ahogy szeretnék, de amikor szembesültem a visszajelzésekkel, nagyon dühös lettem. A világ legnagyobb pofátlanságának tartom ezt a fajta hozzáállást, nemcsak magammal, hanem az összes nővel szemben – fakadt ki Csilla, aki A Dal egyik adásában ,,My body, my rules” (Az én testem, az én szabályaim) feliratú pólóval reagált a támadásokra, és egy pillanatig sem gondolta, hogy pluszkilókkal ne lenne helye a képernyőn.

Tatár Csilla A Dal sajtáj Mtva (Fotó: Máté Krisztián)

Tatár Csilla A Dal sajtáj Mtva (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti, Dukai Regina és Kulcsár Edina – a képernyő mellett az Instagram sztárjai, akik százezrek életét teszik színesebbé nap mint nap. Vajon kiket követnek a közösségi média koronázatlan királynői és milyen más hírességeket inspirálnak stílusos fotóikkal?

 • Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor és Veréb Tamás nemcsak lenyűgöző hangjával, de sármos külsejével is meghódította már lányok százezreit. Vajon a dögös szívtiprók a színpadon kívül is ekkora hatással vannak a nőkre vagy akkor egészen más a helyzet?

 • Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex, valódi nevén Marcus Kaye, manchesteri drum’n’bass dj és producer, a műfaj egyik legismertebb alakja – számolt be róla a BBC.

 • Sting újra Budapesten!

  Sting újra Budapesten!

  Öt év után ismét Budapesten ad koncertet Sting. A brit világsztár október 13-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a tavaly ősszel megjelent albuma, a 57th & 9th európai turnéja keretében.