EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Sport

Terrorizálja a csapatát Mourinho

Több angol lap is arról számolt be, hogy a Manchester United játékosai nehezen viselik José Mourinho személyes és nyilvános kritikáit. Megismétlődhet új csapatánál az, ami tavaly a Chelsea-nél?

A United-szurkolók messiásként várták, hogy a portugál José Mourinho átvegye a kispadot a leszereplő Louis Van Gaaltól. Azonban a jó szezonkezdést követően valami történt a klubnál, hiszen zsinórban három meccset elveszítettek, és a bajnokságban a 7. helyre csúszott vissza a csapat. Mourinhótól már megszokhattuk, hogy a játékvezetőket hibáztatja, ha nem tud nyerni a csapata, de immár saját játékosait is szidja.


Az edző Luke Shaw-t, Henrikh Mkhitaryant és Jesse Lingardot is ócsárolta már a sajtóban, ráadásul az öltözőben is túl kemény a futballistákkal. Az angol Telegraph című lap belső forrásokra hivatkozva azt írja, hogy Mourinho kritikái sokkal személyesebb hangvételűek, mint amit a legendás Sir Alex Ferguson bármikor megengedett magának, így érthető, hogy a játékosok nehezen dolgozzák fel az elhangzottakat. Ennek ellenére a klub vezetői kitartanak Mourinho mellett. Az angol sajtó arra is kitér, hogy Mourinho szerint minden kudarc oka Van Gaal, mivel egyszerűen képtelen kiverni a játékosok fejéből azt, amit a holland mester tanított nekik.

Wayne Rooney helye sem biztos a csapatban. Sajtóértesülések szerint a hétvégi, Leicester City elleni hazai mérkőzésen még a kispadra sem ülhet majd a veterán játékos.


Bármi is történjen az Old Trafford öltözőjében, ha Mourinho sikert akar elérni a Uniteddel, valamin változtatnia kell.

epa05461502 Manchester United manager Jose Mourinho during the FA Community Shield between Manchester United and Leicester City at Wembley Stadium in London, Britain, 07 August 2016. EPA/ANDY RAIN

epa05461502 Manchester United manager Jose Mourinho during the FA Community Shield between Manchester United and Leicester City at Wembley Stadium in London, Britain, 07 August 2016. EPA/ANDY RAIN

Kapcsolódó Cikkek