EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Extra

UFO Zsolti: A prostitúciónak működnie kell!

Prostibotrány ide vagy oda, az énekes állítja, hogy a legősibb mesterség mindig működött és működnie is kell! Mi több, úgy véli, a törvényes iparűzésnek jótékony hatásai is lennének, mert kevesebb szexuális bűncselekmény történne.

DJ Dominique idén különleges évfordulót ünnepel. Most lett 50 éves, 30 éve dolgozik a szakmában és 20 éve alapították a Juventus rádiót, melyben tevékenyen részt vett. A 100-as bulin azonban a barátaival együtt nem csak ünnepeltek, hanem egy nagybeteg kisfiúnak Horváth Dominiknak segítettek megvalósítani a bakancslistáját.

Varga Zsolt, UFO

Folytatódott a tanúmeghallgatás az UFO együttes frontembere, Varga Zsolt prostiperében. Az újabb tárgyalási napon megtört édesanyák vallottak a testükkel pénzt kereső lányaik történetéről és a pénzügyi csalással is vádolt énekes ellen a bíróságon, aki a mai napig harcol az igazáért, miszerint csupán jó szándékból működött közre a külföldi szexmunkaszerzésben.

–  Ezek a lányok a barátaim voltak, és jóindulatból segítettem nekik, amiért egy fillért se tettem zsebre. Az, hogy utána kapcsolatban maradtam velük, és a kérésükre segítettem a pénzüket jó helyre befektetni, igaz – nyilatkozta a Lokálnak az énekes a tárgyalás szünetében, és hozzáfűzte, egyetlen dolgot bánt meg: a segítségnyújtást.

– Nem gondoltam, hogy ilyen helyzetbe kerülök. Soha senkinek nem segítek többé! De azért ne legyünk álszentek, és ne gondoljuk azt, hogy ez egy mocskos dolog. Talán az jobb,  hogy az utcán árulják a testüket a nők? Ez a legősibb szakma, aminek működnie kell továbbra is, mert bizony jóval kevesebb bűncselekmény történne – csattant fel a két évet előzetesben töltött Zsolt, aki mára lelkileg és anyagilag is megerősödött.

– Nem tudom, mi lesz a per vége, de nem félek a börtöntől. Nem tett rosszat, mert lelkileg megkeményedtem, és megtaláltam a helyem odabent. A zenekar szerencsére fut, sok a fellépés, úgyhogy anyagilag is erősödöm – mondta a rapper, aki a tárgyalás elején bejelentette, hogy nemrég családi házat vettek a feleségével, Szidóniával, aki mindenben támogatja börtönviselt férjét.

Kapcsolódó Cikkek

 • Élőben a Sztárban sztárról!

  Élőben a Sztárban sztárról!

  Mindent megmutatunk, mindenről első kézből azonnal értesülhettek, ha vasárnap este élőben követitek velünk a Sztárban sztár műsorát.

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.