EUR: 326,38 Ft
CHF: 283,74 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Extra

UFO Zsolti: A prostitúciónak működnie kell!

Prostibotrány ide vagy oda, az énekes állítja, hogy a legősibb mesterség mindig működött és működnie is kell! Mi több, úgy véli, a törvényes iparűzésnek jótékony hatásai is lennének, mert kevesebb szexuális bűncselekmény történne.

DJ Dominique idén különleges évfordulót ünnepel. Most lett 50 éves, 30 éve dolgozik a szakmában és 20 éve alapították a Juventus rádiót, melyben tevékenyen részt vett. A 100-as bulin azonban a barátaival együtt nem csak ünnepeltek, hanem egy nagybeteg kisfiúnak Horváth Dominiknak segítettek megvalósítani a bakancslistáját.

Varga Zsolt, UFO

Folytatódott a tanúmeghallgatás az UFO együttes frontembere, Varga Zsolt prostiperében. Az újabb tárgyalási napon megtört édesanyák vallottak a testükkel pénzt kereső lányaik történetéről és a pénzügyi csalással is vádolt énekes ellen a bíróságon, aki a mai napig harcol az igazáért, miszerint csupán jó szándékból működött közre a külföldi szexmunkaszerzésben.


–  Ezek a lányok a barátaim voltak, és jóindulatból segítettem nekik, amiért egy fillért se tettem zsebre. Az, hogy utána kapcsolatban maradtam velük, és a kérésükre segítettem a pénzüket jó helyre befektetni, igaz – nyilatkozta a Lokálnak az énekes a tárgyalás szünetében, és hozzáfűzte, egyetlen dolgot bánt meg: a segítségnyújtást.

– Nem gondoltam, hogy ilyen helyzetbe kerülök. Soha senkinek nem segítek többé! De azért ne legyünk álszentek, és ne gondoljuk azt, hogy ez egy mocskos dolog. Talán az jobb,  hogy az utcán árulják a testüket a nők? Ez a legősibb szakma, aminek működnie kell továbbra is, mert bizony jóval kevesebb bűncselekmény történne – csattant fel a két évet előzetesben töltött Zsolt, aki mára lelkileg és anyagilag is megerősödött.


– Nem tudom, mi lesz a per vége, de nem félek a börtöntől. Nem tett rosszat, mert lelkileg megkeményedtem, és megtaláltam a helyem odabent. A zenekar szerencsére fut, sok a fellépés, úgyhogy anyagilag is erősödöm – mondta a rapper, aki a tárgyalás elején bejelentette, hogy nemrég családi házat vettek a feleségével, Szidóniával, aki mindenben támogatja börtönviselt férjét.

Kapcsolódó Cikkek