2018. április 21., szombat
Konrád

Belföld

Újabb jobbikos szexbotrány

Újabb házasságtörésre derült fény a Jobbikon belül: Kulcsár Gergely országgyűlési képviselő egy fiatalkorú hölggyel tartott fenn kapcsolatot, ami miatt pártja etikai eljárást kezdeményezett ellene.

Egyre tovább mélyül a nemzeti keresztény értékek közvetítésével kampányoló Jobbikban kialakult erkölcsi válság, hiszen rövid időn belül a párt harmadik tagjáról állítják: inkább csak beszél a házastársi hűségről. Ezúttal Kulcsár Gergely országgyűlési képviselőről írta meg a Ripost, hogy az ötgyermekes családapa házasságtörést követett el.


Debrecen, 2015. július 5. Kulcsár Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője, a Jobbik Hajdú-Bihar megyei elnöke beszél a párt demonstrációján a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal debreceni befogadó állomásának közelében 2015. július 5-én. A Jobbik politikusai szerint azonnal zárttá kell tenni a debreceni menekülttábort és az ország többi, bevándorlókat befogadó állomását. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Debrecen, 2015. július 5.
Kulcsár Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője, a Jobbik Hajdú-Bihar megyei elnöke beszél a párt demonstrációján a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal debreceni befogadó állomásának közelében 2015. július 5-én. A Jobbik politikusai szerint azonnal zárttá kell tenni a debreceni menekülttábort és az ország többi, bevándorlókat befogadó állomását.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A portál információi szerint a debreceni honatyának egy fiatalkorú, a Jobbik ifjúsági tagozatában tevékenykedő hölggyel van viszonya, ami miatt párttársai etikai vizsgálatot is kezdeményeztek ellene.

Kulcsár Gergely korábban azzal vált hírhedtté, hogy leköpte a budapesti Duna-parton lévő holokauszt-emlékművet. Emiatt bocsánatot is kellett kérnie. A Lokál megkereste Kulcsár Gergelyt.


– A személyemmel kapcsolatos hazugság egy négy évvel ezelőtti rosszindulatú pletykán alapul, a teljesen alaptalan vádaskodást már akkor cáfoltam – írta.

kulcsar-gergely-jobbik-holokauszt

Nem ez az első eset, hogy szexbotrányba keveredik egy jobbikos. Volner János frakcióvezető például nemrég egy Pécel környéki bokros területen bukott le a Jobbik jogászával. Volner szintén nős, családapa. Bár mindenféle titkosszolgálati megfigyelésről beszélt, kiderült: az ügyben nem indult semmilyen eljárás, sőt még a nemzetbiztonsági bizottság lapunk által megkérdezett MSZP-s elnöke is elképzelhetetlennek tartotta, hogy kémkedtek Volner után. Ezzel szemben a politikus bevallotta, hogy a vele a bokrok között eltűnő hölggyel hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban áll. Vona Gábor pártelnök is bevallotta már, hogy félrelépett.

– A házasságomnak néhány évvel ezelőtt volt egy nagyon mély válsága, amely majdnem véget vetett a kapcsolatunknak. Ebben az időben házasságon kívüli kapcsolatom alakult ki, amivel nagyon sok szenvedést okoztam a szeretteimnek. Ez az én felelősségem, amit vállalok. Ember vagyok, elbuktam, igyekszem tanulni belőle – közölte még 2013-ban.

Kapcsolódó Cikkek