EUR: 307,42 Ft
CHF: 282,11 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Külföld

Újabb lövöldözés egy bevásárlóközpontban – Fotók!

Hatan megsebesültek az egyesült államokbeli Houstonban hétfőn, miután egy férfi lövöldözni kezdett egy bevásárlóközpontnál – közölte a rendőrség.

A rendőrök lőfegyverrel ártalmatlanná tették a gyanúsítottat, aki később belehalt a sérüléseibe. Több gyanúsított egyelőre nincs a Twitteren közzétett tájékoztatás szerint. Két embert kórházba szállítottak, másokat csak üvegszilánkok sértettek meg.
Az eset a Weslayan&Bissonnet bevásárlóközpontnál történt helyi idő szerint a kora reggeli órákban. Szemtanúk elbeszélése szerint a tettes több tucat lövést adott le az elhaladó gépkocsikra, mielőtt ártalmatlanná tették a rendőrök. Tettének indítéka egyelőre nem ismeretes.

1

Fotók: ABC13 Twitter

3 7 6

Kapcsolódó Cikkek

 • Magával kötött szerződést Soros egyeteme

  Magával kötött szerződést Soros egyeteme

  Kérdéses, hogy a New York-i CEU hogyan tud Magyarországon a felsőoktatási tanulmányokkal kapcsolatban dokumentumokat kiállítani akkor, amikor azt Philadelphiában akkreditálták, és alapító okiratában a budapesti egyetem címe szerepel, az amerikai metropoliszra pedig csak hivatkoznak – teszi fel a kérdést a Magyar Idők.

 • Robbantani akartak a terroristák, időben lekapcsolták őket

  Robbantani akartak a terroristák, időben lekapcsolták őket

  Moszkvában őrizetbe vették az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet négy tagját, akik merényletekre készültek az orosz főváros közlekedési hálózatának objektumai ellen – közölte csütörtökön a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB).

 • Agyonlőttek egy újságírót

  Agyonlőttek egy újságírót

  Agyonlőttek egy orosz újságírót egy szibériai kisvárosban, a helyi hatóságok csütörtöki közlése szerint az illetőt munkájával kapcsolatban ölhették meg, de egyelőre nem tudják, hogy milyen indítékkal.