EUR: 307,85 Ft
CHF: 288,41 Ft
2017. február 23., csütörtök
Alfréd

Külföld

Újabb lövöldözés egy bevásárlóközpontban – Fotók!

Hatan megsebesültek az egyesült államokbeli Houstonban hétfőn, miután egy férfi lövöldözni kezdett egy bevásárlóközpontnál – közölte a rendőrség.

A rendőrök lőfegyverrel ártalmatlanná tették a gyanúsítottat, aki később belehalt a sérüléseibe. Több gyanúsított egyelőre nincs a Twitteren közzétett tájékoztatás szerint. Két embert kórházba szállítottak, másokat csak üvegszilánkok sértettek meg.
Az eset a Weslayan&Bissonnet bevásárlóközpontnál történt helyi idő szerint a kora reggeli órákban. Szemtanúk elbeszélése szerint a tettes több tucat lövést adott le az elhaladó gépkocsikra, mielőtt ártalmatlanná tették a rendőrök. Tettének indítéka egyelőre nem ismeretes.

1

Fotók: ABC13 Twitter

3 7 6

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Mosolyogj rája!

    A nap képe: Mosolyogj rája!

    Nem mindennapi nyaralási fotón vigad az internet közössége. Ez nem is csoda, hiszen tegye fel a kezét az, aki ilyen, vagy egy ehhez hasonló csoportképet tudna prezentálni minden egyéb digitális csalás nélkül.

  • Gyerekeket mentett a hős gimis a beszakadt jegéről

    Gyerekeket mentett a hős gimis a beszakadt jegéről

    A 23 éves Bennett Jonast hősként ünneplik New Yorkban. Nem csoda, hiszen a fiatal fiú hét tizenéves gyerek életét mentette meg, amikor fogócskázás közepette a Central Park tavának vékony jegére tévedtek.