2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb II.kerület

Ujjé, a pikniken jaj de jó!

A Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület olyan helyi baráti társaságból alakult, amelynek tagjai célul tűzték ki, hogy „kicsalogatják” otthonaikból szomszédaikat és különböző sport-, egészségmegőrző és kulturális programok szervezésével közelebb hozzák egymáshoz az itt élőket.

Hidegkúti Családi Piknik ( Fotó: Sáfár Tibor)

A raklapos piknik egyáltalán nem volt kényelmetlen, és még mutatósak is az asztalok ( Fotó: Sáfár Tibor)

A Családi Iránytű 3. Hidegkúti Családi Piknikjét is a Geli Lakberendezési és Szolgáltatóház parkolójában tartotta, amelyen a raklapokból összerakott asztaloknál és padokon remekül érezték magukat a hidegkúti szomszédok.

Hidegkúti Családi Piknik ( Fotó: Sáfár Tibor)

A hidegkúti családokat színpadi műsorral is szórakoztatták a szervezők ( Fotó: Sáfár Tibor)

Hidegkúti Családi Piknik ( Fotó: Sáfár Tibor)

Együtt mulatott Hidegkút apraja-nagyja ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.