EUR: 310,94 Ft
CHF: 259,63 Ft
2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Belföld

Üres telken akart erőszakolni a migráns

Elkapta és egy üres telken lerángatta 12 éves áldozata ruháit az a török menedékkérő, akit szexuális kényszerítés miatt fogott el a rendőrség Bicskén. Az áldozat a bicskei gyermekotthon lakója. 

A városi Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon egyik lakójával erőszakoskodott az a török menedékkérő, akit szexuális visszaélés miatt helyeztek előzetes letartóztatásba még hétfőn – értesült a Lokál. Sajtóinformációk szerint a 12 éves kislány korábban állami gondozásban élt, ma már az édesanyja neveli. Ezzel szemben lapunk úgy tudja, hogy a lány már öt éve a bicskei gyermekotthon lakója, oda egy másik vidéki intézetből került. Az eset egy hete történt. Az áldozat utána még napokig az otthonban maradt, de amikor az ügy nyilvánosságot látott, átszállították egy másik intézetbe, úgy tudjuk: Budapestre.


A városban azt beszélik, hogy az otthon közelében lévő Kossuth téren gyakran találkoznak az intézetis gyerekek és a befogadóállomás lakói. Talán itt nézte ki magának a török migráns későbbi áldozatát, akit a tér és az otthon közötti réten, egy építési területen zaklatott. Lerángatta a ruháit, összecsókolgatta-harapdálta, a kislánynak végül meztelen alsótesttel sikerült elmenekülnie. A szexuális visszaéléssel gyanúsított illegális török migráns augusztusban érkezett Magyarországra, menedékjogi kérelme jelenleg is elbírálás alatt van.

A városban élőket megérintette a tragikus eset híre.


– A főtéren lévő parkban esténként nem szívesen megyünk át – állítja egy középkorú férfi a Kossuth téren. Odébb egy páros, a Csabdiról érkezett Majer Györgyné és Tóth Ignácz azt mondja, a településük felé, ahol a tábor van, nem éppen megnyugtató az a helyzet, hogy minden este százával ülnek az áruház parkolójában a migránsok.

Bicske, Migráns, Erőszak (Fotó: Keresztesi Balázs)

Bicske, Migráns, Erőszak
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Bicske, Migráns, Erőszak (Fotó: Keresztesi Balázs)

Bicske, Migráns, Erőszak
(Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Bicske, Migráns, Erőszak
(Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Bicske, Migráns, Erőszak (Fotó: Keresztesi Balázs)

Bicske, Migráns, Erőszak
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Bicske, Migráns, Erőszak (Fotó: Keresztesi Balázs)

Bicske, Migráns, Erőszak
(Fotó: Keresztesi Balázs)

bicske-migrans-eroszak-tv2

 

Bicske kormánypárti polgármestere, Pálffy Károly korábban azt mondta: városa teljesen kétségbe van esve, hiszen rövid időn belül már a második hasonló eset történt. Még a nyár elején egy 39 éves afgán menekült viselkedett szeméremsértő módon egy bicskei trafikban. A migránst végül negyvennapos elzárásra büntették.

Az év végén bezárják a bicskei befogadóállomást…

Kapcsolódó Cikkek

 • Újra Bűbájos Hétvége Tarcalon

  Újra Bűbájos Hétvége Tarcalon

  Az első két sikeres rendezvény után újra Bűbájos Hétvége Tarcalon! Az ideit is a május elsejei hosszú hétévégén rendezi a Tarcal Bor és Kultúra Egyesület.

 • Varga Mihály további minisztersége üzenet a piacoknak

  Varga Mihály további minisztersége üzenet a piacoknak

  Orbán Viktor miniszterelnök azon bejelentése, hogy továbbra is Varga Mihály vezeti a Nemzetgazdasági Minisztériumot, üzenet a piacoknak, azt üzeni, hogy marad az eddigi fegyelmezett költségvetési politika – mondta a Századvég Alapítvány közgazdásza az M1 aktuális csatorna műsorában.

 • Túraútvonalat hoznak létre négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen

  Túraútvonalat hoznak létre négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen

  Év végére készül el a négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei települést – Rákóczifalvát, Rákócziújfalut, Tiszavárkonyt és Vezsenyt – összekötő túraútvonal a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében nyert 250 millió forint vissza nem térítendő támogatásból – közölte Kósa Lajos, Rákóczifalva polgármestere az MTI-vel.

 • Cserbenhagyó svájci autóst vettek őrizetbe Zalában

  Cserbenhagyó svájci autóst vettek őrizetbe Zalában

  Őrizetbe vettek a keszthelyi rendőrök egy svájci férfit, aki súlyos sérüléssel járó balesetet okozott Gyenesdiáson, de segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.