EUR: 313,25 Ft
CHF: 261,81 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb

Kisorsolták a kilencedik Nemzeti Vágta előfutamainak sorrendjét

Kisorsolták a kilencedik Nemzeti Vágta előfutamain versenyző 71 település sorrendjét, amely alapján lovasok és lovaik rajthoz állhatnak szeptember 17-én Budapesten, a Hősök terén.“A nemzet összekapcsolódásának, a nemes versengésnek, ember és természet harmóniájának ünnepe a Nemzeti Vágta” – emelte ki Lázár Vilmos, a Magyar Lovas Szövetség és a versenysorozat elnöke a Hadtörténeti Múzeumban tartott szerdai sorsoláson, amelyen eldőlt a 12 előfutam összetétele és sorrendje.

Idén az előfutamok első három helyezettje kerülhet be a vasárnapi elődöntőkbe, melyek győztesi indulhatnak a 2016 leggyorsabb lovasa címéért a döntőben. A kétnapos lovas programsorozat ebben az évben Kiss Sándor székely huszár ezredes emléke előtt tiszteleg.


A korábbi évek hagyományaihoz híven idén is lesz többek között kishuszár vágta, fogat vágta, nemzetközi futam, jótékonysági sztárfutam és lovasbemutatók is. Az érdeklődőket Országkonyha, Vágta korzó és huszártábor is várja.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.