EUR: 307,64 Ft
CHF: 281,97 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Extra

Vámos Erikát nem kímélte az élet

A csinos műsorvezető megnyílt a Lokálnak, és őszintén vallott az őt ért megpróbáltatásokról és arról, hányattatott családi élete milyen hatással van arra, hogy nemsokára talán ő maga is anyává válik. Édesanyjával kiskora óta nem sikerült rendeznie a viszonyát, és telefonon is csak ritkán beszélnek.

Vámos ErikaNem kímélte a sors Vámos Erikát, aki rengeteg viszontagságon ment keresztül. Kilencévesen életmentő műtéten esett át: el kellett távolítani elhalt petefészkét, ami miatt természetes úton nem lehet babája, később pedig a rendszeresen italozó édesapja halála rázta meg, ami után pár nappal megerőszakolták. Erika még öngyilkosságot is megkísérelt, a sorscsapásokat mégsem éli meg tragédiaként.

˜– A gyerekek fantasztikus túlélők, elesnek, felállnak és mennek tovább. Millió nőt megerőszakolnak, nem mondom, hogy ez például egy kellemes emlék, de nem tett lelki nyomorékká és a szexuális életem sem sínylette meg. Viszont nem lettem egy finom lelkű, empatikus kis nő, valószínűleg pont ebből fakadóan – vallotta Erika, aki mindezek mellett szerető és óvó családot sem kapott a sorstól.

– Hatéves koromtól egyedül jöttem-mentem, de ha nem jöttem haza, az is az én dolgom volt. Egyszer-egyszer, ha megkérdezték, mi van az ellenőrzőmben, vagy egyáltalán velem. Minden problémámat magamnak kellett megoldanom, de megszoktam. Így szocializálódtam, de öröm az ürömben, hogy ebből sikerült profitálnom, és kőkeménnyé, egész egyszerűen elpusztíthatatlanná váltam. Senki véleménye sem érdekel – mesélte a Lokálnak a Több mint testőr! háziasszonya, aki már édesanyja hangjára is alig emlékszik.

– Nemrég volt a névnapom – gondolom, emiatt történt –, felhívott aznap reggel az anyukám. Negyedóráig bámultam a telefont, mert legutóbb 2012-ben láttam a kijelzőn, hogy „anyu”. Nem is tudom, emlékszem-e a hangjára, ezért először inkább fel sem vettem a telefont. Aztán visszahívtam, de nem sikerült hosszúra a beszélgetés. De ezt sem éltem meg drámának. Fogat mostam, felvettem a harisnyámat és elindultam dolgozni – mondta a tévés, aki, bár állítja, sosem hiányzott az életéből a meghitt családi idill, ha sikerül végre örökbe fogadnia egy kislányt, szeretné őt boldog családban nevelni.

Várja a kislányát

Hosszú magányos évek után ma már nem egyedülállóként várja Vámos Erika, hogy végre örökbe fogadhasson egy  kislányt.

– Tanulnom kell még, hogy milyen az, amikor van mellettem valaki, akit érdekelnek a dolgaim, mert nagyon megszoktam, hogy egyedül vagyok. Komolyan dolgozunk azon, hogy hol vannak a határok, de úgy érzem, sínen van az életem. A párkapcsolatom nem lendít az örökbefogadás gyorsaságán, de az, hogy hatodik éve várom, hogy végre legyen gyermekem, az már igen – tette hozzá Erika.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sarka Katát eljegyezték?

  Sarka Katát eljegyezték?

  Az utóbbi napokban posztolt fotóin egy meseszép gyűrű látható Sarka Kata kezén, ami azonnal találgatásokra adott okot.

 • Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Élete legfájdalmasabb tragédiájáról vallott a Lokálnak az Exek az Édenben szereplője, Norbi. Testvére, Márk drogfüggő volt és amikor már úgy tűnt, leszámolt a szerekkel, egyszerűen kiugrott a harmadikról és életét vesztette.

 • Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót kapott ajándékba Weisz Fanni. A kocsi tolatóradarral és ráfutásgátlóval felszerelt, így Fanni a legnagyobb biztonságban róhatja az utakat hamarosan.

 • Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee pedig élete végéig a házában lakott – interjút készítettünk Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal, aki azt is elárulta, hogy készen áll az apaságra, és hogy nem véletlenül készülnek feleségéről gyönyörű fotók.