EUR: 310,35 Ft
CHF: 289,21 Ft
2017. január 24., kedd
Timót

Extra

Vele csalta Angelinát Brad Pitt? – Fotók!

Amint az várható volt, amint kiderült, hogy válik a sztárpár, máris elindult a találgatás, vajon ki kit csalt meg, ki kit vert meg és egyáltalán, mi az oka annak, hogy a kifelé már-már csöpögősen ideális házasság véget ért. Pedig lássuk be, mint minden halandónál, a hírességek esetében is előfordulhat, hogy egyszerűen megunták egymást és bizony elmúlt a lángolás, aminek a helyét közösből minél nagyobb vagyon kimenekítése váltja fel.

Bár Angelina Jolie és Brad Pitt az első napokban még úgy nyilatkozott, hogy ők bizony békésen és teljes egyetértésben válnak majd el, ez mégsem sikerült.

Miközben Angelina a gyerekek bántalmazásával vádolta meg férjét, addig a sármos színészt kolléganőjével hozták össze.

Ez mondjuk nem is lenne annyira ördögtől való gondolat, hiszen Brad számára nem ez lenne az első eset, hogy az éppen aktuális filmjének női főszereplője hozná tűzbe.

Hiszen emlékezzünk csak vissza, Brad Pitt a Mr. és Mrs. Smith forgatása alatt szerelmesedett bele a szépséges Angelinába, miközben akkor még Jennifer Aniston várta haza meleg vacsorával.

Míg 2006-ban szinte az egész világ szerelmük beteljesedésének drukkolt, addig most érdekes módon Angelina mellett áll. Még úgy is, hogy igazából talán még a házaspár sem tudja, ki is a felelős kapcsolatuk tönkretételében.

Úgy tűnik azonban Brad Pitt képtelen elszakadni múltjától. Több hozzájuk közel álló ember is úgy nyilatkozott, a színész most Marion Cotillard-ért rajong. A TMZ szerint a szerelem az Allied forgatásán kezdődött. A film ugyan majd csak novemberben kerül a mozikba, annyit már lehet róla tudni, hogy rengeteg intim jelent lesz látható, aminek a forgatásán szinte szikrázott a levegő Pitt és Cotillard között.

marion

A színésznő nem szégyellős Fotók: Profimedia

Ugyan a színész még nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban semmit, Marion Cotillard egyenesen kikérte magának ezt az állítást.

Mind mondta, soha nem lenne képes egy hatgyermekes családapát elcsábítani, pláne úgy, hogy boldog szerelemben él párjával, akivel 2007 óta él együtt és nevelik közös gyermeküket.

EXCLUSIVE FUERTEVENTURA, SPAIN, 2016, MAY-Marion Cotillard will not forget its passage through the Canary Islands. It takes a week to finish shooting the movie Allied, starring alongside Brad Pitt. The film, directed by Robert Zemeckis US has caused a stir in Fuerteventura by the presence of the two actors that has forced island authorities to take measures to contain so many people who wanted to see the famous actors. So much so, that it has become viral video in which Brad Pitt helps a Canarian girl who was in danger of being crushed against a fence before the flood of fans who wanted to see their idols up close. But if the shooting has been developed according to the plans and the actors and crew are happy with the care received by the Canarian people and the enviable climate of the islands, Marion will be remembered for the top less who has starred alongside director Robert Zemeckis film, Image: 288009985, License: Rights-managed, Restrictions: EXCLUSIVE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Exclusivepix

Azt még nem lehet tudni, hol az igazság. De az már most biztosra vehető, találgatás még bőven lesz Brad Pitt és Angelina válásával kapcsolatban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vámos Erika: véget ért a szerelem

    Vámos Erika: véget ért a szerelem

    A távolság és a sok veszekedés miatt szakított Vámos Erika és párja, Máté. Noha a szerelmesek több napja nem beszélnek egymással, a Több mint TestŐr háziasszonya bízik a békülésben és hogy végül egy család lesznek Mátéval.

  • Dollyt sokkolta barátja elvesztése

    Dollyt sokkolta barátja elvesztése

    Hatvanhét éves korában meghalt Kékes Zoltán, a legendás Dolly Roll együttes vezetője. A mindenki által csak Szisziként ismert énekes-gitáros 1983 óta dolgozott együtt az énekesnő Dollyval, előtte egy évtizeden keresztül a Hungária együttes tagja volt.