EUR: 310,64 Ft
CHF: 259,58 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb XVII.kerület

Velencén kerekeztek a gregorosok

A Gregor József Általános Iskola harmadikos tanulói tanárokkal és szülőkkel együtt kerekezték körbe a Velencei-tavat szeptember elején. Az intézmény híres „autómentességéről”, hiszen minden év októberében autómentes hetet tart, amivel elérték, hogy a diákok nyolcvan százaléka autó nélkül érkezzen a sulihoz.

Havasiné Ambrus Andrea osztályfőnök az elmúlt években kerékpároktatást szervezett a kicsiknek, és miután a közeli, cinkotai, Naplás-tavi terepeket már bejárták, elhatározták, hogy messzebbre is elmennek, így a szülőkkel összefogva biciklivel megkerülték a Velencei-tavat.

ketkereken

Gyönyörű időt fogtak ki a túrához

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.