EUR: 324,61 Ft
CHF: 281,76 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Egyéb XVII.kerület

Velencén kerekeztek a gregorosok

A Gregor József Általános Iskola harmadikos tanulói tanárokkal és szülőkkel együtt kerekezték körbe a Velencei-tavat szeptember elején. Az intézmény híres „autómentességéről”, hiszen minden év októberében autómentes hetet tart, amivel elérték, hogy a diákok nyolcvan százaléka autó nélkül érkezzen a sulihoz.

Havasiné Ambrus Andrea osztályfőnök az elmúlt években kerékpároktatást szervezett a kicsiknek, és miután a közeli, cinkotai, Naplás-tavi terepeket már bejárták, elhatározták, hogy messzebbre is elmennek, így a szülőkkel összefogva biciklivel megkerülték a Velencei-tavat.

ketkereken

Gyönyörű időt fogtak ki a túrához

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.