EUR: 312,11 Ft
CHF: 261,36 Ft
2018. április 24., kedd
György

Aktuális

Vigyázat! Erotikus szelfi, vagy libidó gyilkos képek?

Bármennyire is izgatónak tűnik, csak óvatosan az erotikusnak szánt fotókkal.

Minél jobban fejlődik a technika annál nagyobb bakikat lehet elkövetni annak használatával. Hiszen talán ma már nincs olyan ember, aki legalább egy szelfit ne készített volna magáról. Persze ezt nem kell titkolni, már amennyiben ruhás képet örökítettünk meg magunkról.


Egy angol kutatás szerint az okostelefont használók 50 százaléka készített már magáról „szexi” képet, amit persze tovább is küldött valakinek. És itt kezdődnek a hibák, amik lehetnek esetleg viccesek is, de bizony akár egy egész életet tönkre is tehetnek.

Nem mindegy ugyanis, hogyan kerül elküldésre az izgatónak szánt képünk. Menjünk sorjába.


Először is nagyon fontos, hogy bármilyen erotikus képet szeretnénk küldeni magunkról, arra mindig figyelni kell, hogy az arc ne legyen látható!

14 August 2016 James Corden seen in this celebrity social media picture!, Image: 296954806, License: Rights-managed, Restrictions: **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE +44 208 344 2007***Xposure Photos does not claim any Copyright or License in the attached material**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Fotó: Profimedia, Xposurephotos

Mert bár száz százalék, hogy a címzett élvezettel fogadja majd az ajándékot, azt már nem lehet biztosra venni, hogy nem él vissza vele. Elég egy összeveszés, ami miatt csúnya bosszút lehet állni egy-egy ilyen fotóval.

Hatványozottan igaz ez az internetes ismerkedés esetében, ahol szinte semmit nem lehet tudni a „partnerről”.

Másodikként ajánlott jól végig gondolni a fotózkodás helyszínét is. Ugyanis végtelenül kínos lehet, ha a fürdőszobatükör segítségével lövünk egy szelfit, amikor mondjuk a háttérben ott a szennyes, vagy éppen a vécé is.

Ezután már csak arra kell figyelni, mi az, amivel erotikussá tesszük a képet, mert bizony a teljesen meztelen fotó nem sejtett, hanem mindent megmutat….

Rocco Stark: Hat es sich schon verändert?!,, Image: 297280846, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A

Fotó: Profimedia, Face To Face A

Arról nem is beszélve, hogy ezek a fotók izgatás céljából készülnek, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen hatást ér el a kép a címzettnél.

Sajnálatos módon sokan bele sem gondolnak, mennyire veszélyes lehet, ha elküldenek magukról egy szexis fotót, vagy még ennél is merészebbek és egy privát szexvideóval próbálják felizgatni partnerüket.

Ma már egyre többször előfordul, hogy valaki azért próbál meg véget vetni az életének, mert a legintimebb videója, vagy fotója a világhálóra kikerült.

Éppen emiatt találták ki azt az applikációt, aminek a segítségével a felvételek a megtekintés után pár másodperccel megsemmisülnek, vagy törlődnek.

Egy felmérés szerint leginkább a tinédzserek küldözgetnek meggondolatlanul fotókat és videókat szerelmüknek, amiből a szakítás után nem egyszer dráma lesz.

Egy 2008-ban, az Amerikai Egyesült Államokban készített kutatásból kiderült, a tizenhárom és tizenkilenc évesek közötti korosztály 65,5%-a küldött már valakinek erotikus képet magáról.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek