EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,05 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Tech

9 év, 15 mobil: Egymásnak feszülnek az eddig megjelent iPhone-ok – Tesztvideó!

Nem olyan régen röppent fel a hír az internetes szaklapokban, hogy akinek a birtokában van egy bontatlan 2G-s iPhone készüléknek, az jelen állás szerint könnyen milliomos lehet. Már ha képes megválni tőle. Ezek a mobilok ugyanis most komoly értéket képviselnek a telefonpiacon, főleg a gyűjtők körében.

Az EverythingApplePro csapata természetesen rendelkezik egy ilyen típussal is, sőt! Az összes eddig megjelent iPhone készüléket összeszedték, és egy házi csatában megmérettették egymással arra hivatkozva, hogy rengeteg olyan videó került már fel különböző videomegosztó oldalakra, ahol konkurens termékekkel hasonlítják össze tudásban, gyorsaságban. Olyan videó, amiben egymással csatáznának az Apple készülékei, még nem igazán volt.


Nézzük, hogy a cégóriás az elmúlt 9 évben piacra dobott készülékei milyen eredményeket érnek el egymással szemben. Érdekesség, hogy iPhone 7 Plus csak nyolcadikként jut el odáig, hogy bebootoljon. Lesz itt kamera és sebesség teszt is, melyek után egyértelműen látható lesz, hogy kilenc év alatt hogyan lett az aktuális modell nagyjából 120-szor gyorsabb az elsőnél.

Kapcsolódó Cikkek