EUR: 309,05 Ft
CHF: 288,21 Ft
2017. január 22., vasárnap
Artúr, Vince

Tech

9 év, 15 mobil: Egymásnak feszülnek az eddig megjelent iPhone-ok – Tesztvideó!

iphones

Nem olyan régen röppent fel a hír az internetes szaklapokban, hogy akinek a birtokában van egy bontatlan 2G-s iPhone készüléknek, az jelen állás szerint könnyen milliomos lehet. Már ha képes megválni tőle. Ezek a mobilok ugyanis most komoly értéket képviselnek a telefonpiacon, főleg a gyűjtők körében.

Az EverythingApplePro csapata természetesen rendelkezik egy ilyen típussal is, sőt! Az összes eddig megjelent iPhone készüléket összeszedték, és egy házi csatában megmérettették egymással arra hivatkozva, hogy rengeteg olyan videó került már fel különböző videomegosztó oldalakra, ahol konkurens termékekkel hasonlítják össze tudásban, gyorsaságban. Olyan videó, amiben egymással csatáznának az Apple készülékei, még nem igazán volt.

Nézzük, hogy a cégóriás az elmúlt 9 évben piacra dobott készülékei milyen eredményeket érnek el egymással szemben. Érdekesség, hogy iPhone 7 Plus csak nyolcadikként jut el odáig, hogy bebootoljon. Lesz itt kamera és sebesség teszt is, melyek után egyértelműen látható lesz, hogy kilenc év alatt hogyan lett az aktuális modell nagyjából 120-szor gyorsabb az elsőnél.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együttműködő robotok

  Együttműködő robotok

  Egyre több vállalat ismeri fel, hogy hosszú távú érdeke tevékenységének fenntartható végzése. Növekvőben van azon cégek száma, amelyek tudatosan törekednek ökológiai lábnyomuk csökkentésére, a környezet értékeinek védelmére.

 • Beperelték a Twittert!

  Beperelték a Twittert!

  A 2015 novemberében Párizsban és a 2016 márciusában Brüsszelben elkövetett torcselekmények áldozatainak hozzátartozói jogi eljárást kezdeményeztek a Twitter nevű közösségi szolgáltató ellen.

 • Kaspersky: kevés internetező használ biztonságos jelszót

  Kaspersky: kevés internetező használ biztonságos jelszót

  Még mindig csak kevés internetező alkot hatékony jelszót és használja azt biztonságosan, annak ellenére, hogy majdnem minden ötödik internetező fiókját megpróbálták már feltörni a Kaspersky Lab orosz kiberbiztonsági vállalat kutatása szerint.