2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Egyéb Salgótarján

A legjobb száz között a Bolyai

A Salgótarjáni Bolyai János Gimnázium az országos rangsor 76. helyét foglalja el, a vidéki középiskolák között pedig a 44. hely illeti meg. Régiós szinten az ötödik, három miskolci és egy gyöngyösi oktatási intézmény mögött. Pálfalvai Zoltán iskolaigazgató szerint ez a kiváló eredmény a szakmailag felkészült tantestület és a salgótarjáni általános iskolákból jól felkészítetten érkező diákok közös sikere.

Salgótarján, 2014. február 26. Tanulók kémiai kísérletet mutatnak be a Bolyai János Gimnázium új természettudományi laboratóriumában Salgótarjánban 2014. február 26-án. Az Öveges-program részeként, mintegy háromszázmillió forintos európai uniós támogatással épült a tíz oktatási intézményt kiszolgáló természettudományos labor. MTI Fotó: Komka Péter

Salgótarján, 2014. február 26.
Tanulók kémiai kísérletet mutatnak be a Bolyai János Gimnázium új természettudományi laboratóriumában Salgótarjánban 2014. február 26-án. Az Öveges-program részeként, mintegy háromszázmillió forintos európai uniós támogatással épült a tíz oktatási intézményt kiszolgáló természettudományos labor.
MTI Fotó: Komka Péter

Kapcsolódó Cikkek