EUR: 311,34 Ft
CHF: 287,86 Ft
2017. április 28., péntek
Valéria

Egyéb Salgótarján

A legjobb száz között a Bolyai

A Salgótarjáni Bolyai János Gimnázium az országos rangsor 76. helyét foglalja el, a vidéki középiskolák között pedig a 44. hely illeti meg. Régiós szinten az ötödik, három miskolci és egy gyöngyösi oktatási intézmény mögött. Pálfalvai Zoltán iskolaigazgató szerint ez a kiváló eredmény a szakmailag felkészült tantestület és a salgótarjáni általános iskolákból jól felkészítetten érkező diákok közös sikere.

Salgótarján, 2014. február 26. Tanulók kémiai kísérletet mutatnak be a Bolyai János Gimnázium új természettudományi laboratóriumában Salgótarjánban 2014. február 26-án. Az Öveges-program részeként, mintegy háromszázmillió forintos európai uniós támogatással épült a tíz oktatási intézményt kiszolgáló természettudományos labor. MTI Fotó: Komka Péter

Salgótarján, 2014. február 26.
Tanulók kémiai kísérletet mutatnak be a Bolyai János Gimnázium új természettudományi laboratóriumában Salgótarjánban 2014. február 26-án. Az Öveges-program részeként, mintegy háromszázmillió forintos európai uniós támogatással épült a tíz oktatási intézményt kiszolgáló természettudományos labor.
MTI Fotó: Komka Péter

Kapcsolódó Cikkek

  • Küszködik a kilókkal a Terminátor fia

    Küszködik a kilókkal a Terminátor fia

    Súlyfeleslege miatt gúnyolódások céltáblájává vált Arnold Schwarzenegger fia, Christopher. A testépítőbajnok-akciósztár 19 éves gyermeke állítólag nagyon jól tanul és tehetséges, arról nem is beszélve, hogy elképesztően kitartó.

  • Fürdőzés a patakban

    Fürdőzés a patakban

    A Sátormegi-patak mentén sétálgatva, ha jól figyelünk, észrevehetünk pár, a hideg vízben hűsölő foltos szalamandrát.