EUR: 319,18 Ft
CHF: 274,72 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Egyéb XX.kerület

Alakformálás Biankával

Czeglédi Bianka Kispesten és Pesterzsébeten is várja a testükön változtatni akarókat. Már tizenhat éves korában az alakformálás, a fitnesz szerelmese lett, húszévesen oktatott, tavaly pedig az első DVD-je is elkészült.

Bianka már gyerekkorában is a fitnesz szerelmese volt

Bianka már gyerekkorában is a fitnesz szerelmese volt

Jelenleg Szigetszentmiklóson él Czeglédi Bianka, ahonnan korábbi lakhelyére, Pesterzsébetre, a Fitnesz 2000-be és Kispestre, a KMO Művelődési Házba jár órákat tartani.


– Tizenhat évesen szerettem bele a fitneszbe, az egész mozgásformába. Azon túl, hogy magammal foglalkoztam és egyedül edzettem, azon járt az eszem, hogyan segíthetek másoknak abban, hogy elérjék a kívánt külsőt. Mire húszéves lettem, azon kaptam magam, hogy órákat tartok Erzsébeten – mesélte nevetve a Lokál Extrának karrierje kezdetét Bianka, aki elárulta, a szülei is furcsállták, miért ezen gondolkodik ilyen fiatalon. Mégis ez a küldetéstudat vezérelte.

– Például amikor buliztam, a zenéket is úgy hallgattam, hogy na, erre milyen gyakorlatokat lehet végezni – árulta el tréner, akinek tavaly megjelent első DVD-je. – Egy álom valósult meg ezzel. Rengeteget dolgoztam érte.


Rubint Réka volt a példaképe, de szerinte az a legfontosabb, hogy akármennyire is izzadnak, szenvednek a kezei között a vendégei, a végén azt mondják, megérte, köszönik, van értelme.

– Tudom, elsősorban az a nehéz, hogy valaki elkezdje a mozgást és rendszeressé tegye az életében. Ezért jók a csoportos órák, mert nálunk egy barátságos közegbe, barátok közé kerül, aki lejön, itt jól érzi magát, és bárki bármikor csatlakozhat hozzánk.

A szépségért szenvedni kell

A szépségért szenvedni kell

Mint mondja, mindig meg kell újulni, de nehéz kitűnni az oktatók közül.

– Nap mint nap ezen is dolgozom. Sokszor én mixelem, variálom a zenéket, hogy ne legyen unalmas, és igyekszem motiválni a vendégeket.

Közösségi oldalán több olyan történetet is bemutatott, amely sikeres átalakulásokról szól.

– Mind kedves számomra. Az egyik ilyen Anita, akivel a DVD-n is beszélgetek arról, hogyan lehetett harminc kilótól megszabadulni.

Alakformáló munkája személyesen is megtapasztalható.

– Két éve vagyok Kispesten, és már kinőttük a kistermet. Minden hétfőn és szerdán várok itt mindenkit csoportos foglalkozásra. Pesterzsébeten, a Fitnesz 2000-ben pedig pénteken 17, szombaton 10 és 11 órakor tartok órát.

Kapcsolódó Cikkek