EUR: 318,33 Ft
CHF: 273,75 Ft
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Extra

Álmai otthonát építi Détár Enikő

Hamarosan elkészül Détár Enikő új otthona, amelyet a Rékasi Károllyal való válásuk után eladott, telkiben lévő villájuk árának ráeső részéből kezdett építtetni. Enci reméli, hogy párjával, Péterrel és gyermekeivel hamarosan beköltözhetnek álmaik otthonába.

Détár Enikő számos színpadi munkája mellett szabadidejében az építési terveket bújja és az árajánlatokat gyűjti városszéli új otthonuk elkészítéséhez. A munka java ugyan még hátravan, de az új házzal kapcsolatban Enikőnek máris rengeteg az ötlete, amelyeket először a Lokállal osztott meg.


– A projekt már elkezdődött, de az építkezés nem egy perc lesz. Az még nem dőlt el, hogy könnyűszerkezetes vagy téglaépület lesz-e, mindenesetre abban biztos vagyok, hogy nem csak egy-két évre tervezem az új otthonunkat. Elképzeléseim szerint nem lesz nagy, de fontos, hogy szeparálható legyen, a kis csapatunk minden tagjának legyen egy kis helye, például a fiamnak, Zsigmondnak olyan szobája, ahonnan kilátása nyílik a kertre meg a kutyájára – mesélte Enikő, aki büszkén fűzte hozzá, hogy az új otthon építését kedvesével együtt tervezik, megcáfolva ezzel azokat az alaptalan pletykákat, miszerint a színésznő és Péter kapcsolata megromlott az utóbbi időszakban.

Bemutatták a Banks úr megmentés című filmet a Cinema City Arénában. A filmre meghívták a Madách színház társulatát.

Fotó: dfp

– Volt két-három hónap, amikor tudatosan elzárkóztam a bulvárban való szerepléstől. Nem akartam, hogy úgy tűnjön, mintha hakniznék a kapcsolatunkkal. Szerintem ebből gondolták azt bizonyos lapok, hogy valami nincs rendben velünk, de újra leszögezném, hogy köszönjük, boldogok vagyunk. Mindkettőnknek a háta mögött van már egy válás, így persze nagyon óvatosan beszélünk a közös jövőről, de tudom, hogy Péterrel érdemes tervezni.


Addig is, amíg elkészül az új ház, Encit várja a színpad. Legújabb premierje Az angyalok nem sírnak című darab lesz, amelyet a Turay Ida Színház mutat be. Enikőnek ebben van egy igen komoly esése, amelyre speciális technikát kellett kialakítani, hogy ne veszélyeztesse a súlyos porcleválás miatt nemrégiben műtött térdét.Détár Enikő. Az angyalok nem sírnak, Turay Ida színház fotósproba, 2016.09.22 Fotó- Csudai Sándor-79

– Szerencsére hajlékony vagyok, ezért az esésnél úgy csúsztatom a műtött lábamat, hogy ne kelljen behajlítani. Nincsenek komolyabb fájdalmaim, de nagyon kell figyelni, hogy ne sérüljön meg újra a térdem, és a gyógyulásnak ne legyenek szövődményei. A jelenetbeli partneremmel, Győri Péterrel úgy kellett megoldanunk az esést, hogy ő szinte csak „legyint” rajtam egyet, mire én próbálok minél látványosabban összeesni.

Kapcsolódó Cikkek