EUR: 310,64 Ft
CHF: 259,58 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Anikó: Sosem bocsátok meg a lányom gyilkosának

A forráskúti nagymama, Deák Anikó talán sosem tudja feldolgozni, ami lányával, Viviennel történt. A fiatal nőt brutálisan meggyilkolta gyerekkori barátja, így most Anikó egyedül neveli az árván maradt négyéves unokáját.

Kevin nyugodt, barátkozós, szőke kisfiú, a napokban ünnepelte negyedik születésnapját – még a szeme is mosolyog. Mindennél jobban szereti a nagymamáját és emlékszik még anyukájára is, akit lassan két éve, 2014-ben temettek el.


aniko vivivel2

Anikónak mindig jó kapcsolata volt a lányával, Vivivel

aniko kevinnel– Az unokám tudja, hogy az anyukája nem jön vissza. Amikor tehetem, kiviszem a temetőbe – sóhajtott Anikó, aki a picivel együtt december elején visszaköltözik Forráskútra. Az elmúlt évben Angliában éltek, kicsit távol akartak lenni, de Anikó úgy döntött, hogy itthon szeretné felnevelni unokáját. A nagymama felújítja a régi házukat és lassan bezsákol mindent, ami a tragédiára emlékeztette.

– Ezen a szörnyűségen nem lehet túllépni, de muszáj előre menni. Nem nézek fotókat, nem vagyok képes Vivi kedvenc zenéjét hallgatni. Fáj az emlékezés – tette hozzá Anikó.


2014 novemberében Vivien (22+) átment gyerekkori barátjához, hogy segítsen B. Lászlónak önéletrajzot írni. A gyerekét egyedül nevelő fiatal édesanya azon kevesek közé tartozott, akik – zűrös ügyei ellenére – még bíztak a fiúban. A gyerekkori barát azonban egy percig sem kímélte.vivi anyukajaval

– A mai napig nem tudni pontosan, miért tette! Nem mintha lenne erre épeszű magyarázat. Sokáig nem is árulták el nekem a brutális részleteket, zárt tárgyalást rendeltek el, de ügyvédet fogadtam és minden iratot kikértem. A gyilkos két és fél órán keresztül kínozta a lányomat, mocskosul megalázta, megerőszakolta, eltörte a nyakát, majd kalapáccsal agyonverte. A lányom annyira szörnyű sérüléseket szenvedett, hogy nem is láthattam – mondta Anikó, aki személyesen is találkozott B. Lászlóval a gyilkosság után.

– Tanúvallomás közben egyszer találkoztam vele a tárgyalóteremben. Akkor is hazudott, azt mondta, hogy csak tudjak róla, viszonya volt a lányommal. Ami egyébként biztos nem igaz! Vivinek és neki is komoly kapcsolata volt, ráadásul egy ilyen brutális gyilkosságnál ez nem is számít – tette hozzá a 45 éves Anikó. B. Lászlót végül aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért ítélték el. A férfi a gyilkosság idején 21 éves volt, így az ítélőtábla úgy döntött, hogy 35 év múlva feltételesen szabadulhat.

vivi es kevin

Vivi és Kevin

aniko vivivel

Anikó sosem tudja feldolgozni, hogy a lánya nincs többé

vivi a picivel

A fiatal anyuka mindennél jobban szerette a kisfiát

nagymama picivel

A nagymama minden boldog percet Kevinnek köszönhet

vivi

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.