2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Extra

Több száz millióból építenek luxushotelt

Korda György és Balázs Klári, hátrahagyva korábbi otthonukat, a velencei Korda-villát, most Budára költöztek, ahol saját szállodájuk is van.

Az ország legédesebb szerelmespárja, Korda György és felesége, Klárika hónapokkal ezelőtt megvált hőn szeretett otthonától, attól a velencei villától, amelyet mindig álomotthonukként emlegettek. A ház, amelyet legalább két évig árultak, 400 négyzetméter alapterületű. Kerti szökőkút, automata öntözőrendszer van a kertben, gránit- és márványburkolat díszíti, valamint egy wellnessrészleg is található a villában.


A ház egyetlen hátulütője – ami korábban előnye volt –, hogy távol van a fővárostól, a sztárpár pedig megelégelte a folyamatos ingázást. Gyuri bácsi és Klárika ugyanis a mai napig igen aktív életet élnek, dolgoznak, ügyeket intéznek, heti legalább öt alkalommal Budapesten van dolguk.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

– Nekem már ezek a hosszú utak inkább terhesek, mint élvezetesek. Rég el szerettük volna adni, de most jött egy komoly vevő, akinek nyugodt szívvel adtuk oda, amit mi ketten Gyurival felépítettünk – mesélte a Lokálnak Klárika. – Azt a pénzt pedig, amit a velencei házért kaptunk, befektetjük a budai szállodánkba, amit felújítunk, és a Hotel Villa Korda lesz az egyik legmodernebb szálló a fővárosban. Mondtam Gyurinak, hogy nem vagyok hajlandó hitelt felvenni, barátoknál pénzért kuncsorogni, kölcsönkérni. Megvártuk, míg lépni tudunk – szögezte le Klárika. A sztárpár a pontos vételárat illetően nem akart nyilatkozni, a Lokál információi szerint azonban a velencei ház körülbelül 250 millió forintért kelhetett el, a környéken a hasonló méretű és adottságú villákat ugyanis ennyiért árulják.


Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Gyuri bácsi és Klárika egyébként igen nehéz időszak előtt áll, hiszen karácsonyi nagy koncertjük mellett, amit Bagi Ivánnal és Nacsa Olivérrel terveznek közösen, még az építkezés és a felújítási munkálatok intézése is rájuk vár. – Sokkal több felkészülést igényelnek azok a dalok, amelyeket a koncerten előadunk.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Sok skálázás vár ránk, emellett a szálló ügyeit is intéznünk kell, ráadásul úgy, hogy már mi is itt lakunk. Minden szobát korszerűsítünk, minden ágyat kicserélünk, hogy modern, kifinomult luxus várja a megszállni vágyókat.

– Így ha nem tudunk majd többé fellépni, akkor sem kell aggódnunk, miből éljünk, mivel töltsük az időnket, hiszen itt lesz a szálló – tette hozzá Gyuri bácsi.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Rengeteget bukhattak az eladással

Két évvel ezelőtt még 330 millió forintért árulta a házaspár a velencei Korda-villát, a mai árak mellett azonban aligha tudták 250 milliónál többért eladni, így, ha igazak a számítások, minimum 100 millió forintot bukhattak. – Nem panaszkodhatunk, igen jó áron sikerült túladni a házunkon. A pontos számok azonban senkire nem tartoznak, legyen annyi elég, hogy senki sem járt rosszul – mondta Klárika.

Kapcsolódó Cikkek