EUR: 308,19 Ft
CHF: 281,86 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Extra

Bedrogozták és kirabolták Kozso üzletvezetőjét!

Épphogy újranyitott Kozso teaháza, máris újabb problémákkal kell szembenéznie a tulajdonosnak. Szombat éjjel egy férfi bedrogozta a Zöld Teknős Barlangjának csinos, új üzletvezetőjét, Pásztor Ildikót és egymillióval távozott a helyről.

Fotó: Mészáros Diána

Fotó: Mészáros Diána

Óriási show-műsorral nyitott újra Kozso belvárosi teaszigete csütörtök este, Kozmix Hozsó és társa, Pásztor Ildikó vezetésével. A nem mindennapi partin a Lokál is jelen volt és hétfői lapszámunkban be is számoltunk az eseményről, álmában sem gondolta volna a vezetőség, hogy egész este egy veszélyes tolvajjal ültek együtt. Hozsó közösségi oldalán egy biztonsági kamerás felvételt osztott meg a férfiról, aki állítása szerint kirabolta őket. Az esetről a Ripost számolt be elsőként.

– Az úriembert a megnyitón ismertük meg, szállodatulajdonosnak adta ki magát. Egy zártkörű szülinap szervezésének részleteit beszéltük meg vele napokon át. Teljesen a bizalmunkba férkőzött. Szombaton zárás után még ott maradt, hogy a rendezvény anyagi részét elintézzék Pásztor Ildivel, de tett valamit az italába, aminek hatására Ildi csak másnap ébredt fel, a férfi pedig távozott az aznapi bevétellel, plusz a dolgozók bérével – mesélte gondterhelten Hozsó, aki elmondta, hogy a csinos üzletvezetőt nagyon megviselték a történtek.

– Nagyon rosszul van, sokk érte, és óriási szerencse, hogy nem történt komolyabb baja. Ha Ildi felébred, és rajtakapja a férfit a lopáson, ki tudja, mi történik. Nem gondoltam, hogy biztonsági őröket kell egy békés teaházba állítanom, de a gyanús embereket ezután jobban kiszűrjük – mondta a zenész, aki természetesen a Barlang főnökét, Kozsót is tájékoztatta a történtekről, és az ügyben már feljelentés is történt.

Fotó: Mészáros Diána

Fotó: Mészáros Diána

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann megdöbbentő titkot árult el gyerekkorából: tizenéves korában azért imádkozott, hogy inkább neki legyen bármilyen komolyabb betegsége, mint imádott szüleinek, családjának vagy azoknak az embereknek, akik fontosak neki.

 • Példakép lett a Winnie

  Példakép lett a Winnie

  Bőrbetegség ide vagy oda, Chantelle Winnie, becenevén Winnie Harlow csak úgy tündökölt legutóbbi nyilvános megjelenésén királykék ruhájában.

 • Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még közel egy hónapig 24 órás megfigyelés alatt tartják Erdei Zsolt kisfiát, Vilmost. Az alig másfél kilós koraszülött csecsemőt jelenleg az orvosok táplálják, inkubátorban tartják, de büszke édesapja szerint az első egy-két nap ijedtsége után egyre biztatóbb híreket kapnak az orvosoktól.