2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Extra

Bedrogozták és kirabolták Kozso üzletvezetőjét!

Épphogy újranyitott Kozso teaháza, máris újabb problémákkal kell szembenéznie a tulajdonosnak. Szombat éjjel egy férfi bedrogozta a Zöld Teknős Barlangjának csinos, új üzletvezetőjét, Pásztor Ildikót és egymillióval távozott a helyről.

Fotó: Mészáros Diána

Fotó: Mészáros Diána

Óriási show-műsorral nyitott újra Kozso belvárosi teaszigete csütörtök este, Kozmix Hozsó és társa, Pásztor Ildikó vezetésével. A nem mindennapi partin a Lokál is jelen volt és hétfői lapszámunkban be is számoltunk az eseményről, álmában sem gondolta volna a vezetőség, hogy egész este egy veszélyes tolvajjal ültek együtt. Hozsó közösségi oldalán egy biztonsági kamerás felvételt osztott meg a férfiról, aki állítása szerint kirabolta őket. Az esetről a Ripost számolt be elsőként.


– Az úriembert a megnyitón ismertük meg, szállodatulajdonosnak adta ki magát. Egy zártkörű szülinap szervezésének részleteit beszéltük meg vele napokon át. Teljesen a bizalmunkba férkőzött. Szombaton zárás után még ott maradt, hogy a rendezvény anyagi részét elintézzék Pásztor Ildivel, de tett valamit az italába, aminek hatására Ildi csak másnap ébredt fel, a férfi pedig távozott az aznapi bevétellel, plusz a dolgozók bérével – mesélte gondterhelten Hozsó, aki elmondta, hogy a csinos üzletvezetőt nagyon megviselték a történtek.

– Nagyon rosszul van, sokk érte, és óriási szerencse, hogy nem történt komolyabb baja. Ha Ildi felébred, és rajtakapja a férfit a lopáson, ki tudja, mi történik. Nem gondoltam, hogy biztonsági őröket kell egy békés teaházba állítanom, de a gyanús embereket ezután jobban kiszűrjük – mondta a zenész, aki természetesen a Barlang főnökét, Kozsót is tájékoztatta a történtekről, és az ügyben már feljelentés is történt.


Fotó: Mészáros Diána

Fotó: Mészáros Diána

Címkék

Kapcsolódó Cikkek