EUR: 309,71 Ft
CHF: 267,41 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Sport

Bernd Storck: Itt az idő, hogy újra bizonyítsunk!

Fontos világbajnoki selejtezők előtt áll a magyar labdarúgó válogatott és ezt tudja Bernd Storck szövetségi kapitány, aki már egy hete edzést vezényel az itthon játszó futballistáknak. A szakember szerint pénteken, bár Svájc az esélyesebb, mégsem feltett kézzel lépünk majd pályára.

image

A kapitány szerint játékosaink bizonyítani akarják, a feröeri 0-0 csak egy kisiklás volt (Fotó:Csudai Sándor)

Bernd Storck szövetségi kapitány elmondta hasznos volt a mögöttünk álló hét, hiszen az itthon játszó futballisták és a Portugália ellen készülő U21-es válogatott együtt készülhetett.

– Örülök, hogy újra együtt a csapat, bár Bese Barnabás és Megyeri Balázs klubkötelezettsége miatt csak kedden csatlakozik a csapathoz. Az elmúlt héten jó munkát tudtunk végezni a velünk együtt készülő U21-es válogatott tagjaival; mi megmutattuk, hogy bízunk bennük, tervezünk velük, ők pedig bebizonyíthatták, hogy számíthatunk a játékukra – mondta a szövetségi kapitány.

A válogatott keret hétfő délelőtt edzésen vett részt, ezen azok a játékosok kaptak elsősorban szerepet, akik nem léptek pályára hétvégi bajnokin, míg a meccsből érkezőknél a regeneráció volt a legfontosabb.

– Nincs vesztegetni való időnk, hiszen a legutóbbi teljesítménynél sokkal többre lesz szükségünk pénteken, telt ház előtt. A felkészülés minden percét ki kell használni. Svájc nagyon jó csapat, hogy mást nem mondjak, az Eb-n az öt legjobb labdabirtoklást bemutató gárda között volt. Veretlenül, büntetőkkel estek ki, azóta pedig legyőzték az Európa-bajnok Portugáliát.  A szurkolóink előtt azonban nem félhetünk senkitől. A vb-selejtezősorozat kezdete nem úgy sikerült, ahogy akartuk, és érzem a fiúkon, őket is bántja a dolgok. Az Eb-n már bizonyítottuk, hogy topklubokkal is fel tudjuk venni a versenyt, itt az idő, hogy ezt újra megtegyük.

Kapcsolódó Cikkek

  • Mandula egyedülálló anya lesz

    Mandula egyedülálló anya lesz

    Egyedülálló anya lesz Mandula Petra. Legalábbis néhány hónapig, hiszen az egykori kitűnő teniszező férje Floridában edzősködik, és hamarosan visszatér Amerikába, Petra pedig itthon gondoskodik négy gyerekükről.

  • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

    Ünnepeltek az érdi röplabdázók

    Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.