EUR: 307,87 Ft
CHF: 289,39 Ft
2017. február 19., vasárnap
Zsuzsanna

Egyéb Szeged

Biztonságos utakat!

Az ősz beköszöntével lassan véget ér a motorosszezon, ám mielőtt a kétkerekű csodák szegedi és környékbeli szerelmesei téli álomba szenderítenék a vasparipáikat, még egy közös felvonulást tartottak.

Közel ezer motoros dübörgött végig Szeged utcáin azzal a céllal, hogy felhívja az itt élők figyelmét a biztonságos közlekedésre. Ha már a napfény városa, és ha már közlekedés: Szeged a rendszerváltás előtt az ország legjobb közlekedési adottságokkal bíró városa volt, mára azonban a helyi közlekedés minden ágazata ezer sebből vérzik. Az önkormányzat ötlettelennek tűnik, érdemes meghallgatni a civilek hangját!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pecsét István gyógyul!

  Pecsét István gyógyul!

  „Leírhatatlan az érzés volt, amikor azt olvastam, hogy a májam felső részéről eltűnt az áttét” – mesélte boldogan, mosolyogva Pecsét István, akinek kálváriába illő útját komoly dunaújvárosi és társadalmi támogatással indították el Kínába.

 • Pokolgép robbant Bagdadban, rengetegen meghaltak

  Pokolgép robbant Bagdadban, rengetegen meghaltak

  A legfrissebb értesülések szerint legalább 55 ember életét követelte egy pokolgépes merénylet csütörtökön, amelyet Bagdad déli részében fekvő Hajj as-Surta nevű kerületben követtek el – közölték helyi egészségügyi és biztonsági források.

 • Veszélyt hordozhat magában a hattyútetem

  Veszélyt hordozhat magában a hattyútetem

  A Fióka- és Madármentés közösségi oldala számolt be arról, hogy a múlt héten a Dunáról három hattyútetemet adtak le a Nébihhez influenza alapos gyanújával, illetve további hét tetemet regisztráltak a csepeli Kis-Dunán.