EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb Szeged

Biztonságos utakat!

Az ősz beköszöntével lassan véget ér a motorosszezon, ám mielőtt a kétkerekű csodák szegedi és környékbeli szerelmesei téli álomba szenderítenék a vasparipáikat, még egy közös felvonulást tartottak.

Közel ezer motoros dübörgött végig Szeged utcáin azzal a céllal, hogy felhívja az itt élők figyelmét a biztonságos közlekedésre. Ha már a napfény városa, és ha már közlekedés: Szeged a rendszerváltás előtt az ország legjobb közlekedési adottságokkal bíró városa volt, mára azonban a helyi közlekedés minden ágazata ezer sebből vérzik. Az önkormányzat ötlettelennek tűnik, érdemes meghallgatni a civilek hangját!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.