EUR: 307,26 Ft
CHF: 283,16 Ft
2016. október 21., péntek
Orsolya

Aktuális

Elfogták a budaörsi és a budakeszi Tesco felrobbantásával fenyegetőző férfit

Budapest, 2015. március 22.
Bevásárlókocsik a vasárnap zárva tartó bécsi úti Tesco áruháznál Budapesten 2015. március 22-én.
MTI Fotó: Mohai Balázs

Egy óra leforgása alatt elfogta a rendőrség azt a férfit, aki bombával fenyegette meg a budaörsi és a budakeszi Tescót. A bejelentés után a rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, a szupermarket vendégeinek azonnal el kellett hagyniuk az épületet. Percekkel később a budakeszi bevásárlóközpontban is robbanószerről érkezett bejelentés.

Tűzszerészek és rendőrök nagy erőkkel vonultak a budaörsi helyszínre, ahol azonnal lezárták a környéket, a bevásárlóközpontot teljesen kiürítették a vizsgálat idejére. Nem sokkal később a BKK közösségi oldalán arról számolt be, hogy a 22-es autóbusz rövidített útvonalon közlekedik, nem érinti a Budakeszi, Tesco-Parkcenter végállomást, hatósági zárás miatt. Kiderült, hogy ott is bombával fenyegetőztek, a hatóság emberei percek alatt ellepték bevásárlóközpontot és annak környékét.

Elfogták a fenyegetőt!

A rendőrség egy óra leforgása alatt elfogta azt a 28 éves fiatal férfit, aki egyébként szeptember 29-én már fenyegetőzött robbantással. M. Péter ezt most újra megtette, hiszen október 5-én 8 óra 13 perckor ismét hívta a rendőrséget, hogy egy budaörsi és egy budakeszi hipermarketben bomba fog robbanni. A férfit a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, elszámoltatása jelenleg is folyamatban van – írja a police.hu.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szél Bernadett megint beszólt Gyurcsányéknak

  Szél Bernadett megint beszólt Gyurcsányéknak

  Dübörög a cicaharc az LMP-s Szél Bernadett és a DK-t elnöklő Gyurcsány Ferenc között. Most előbbin volt a sor, hogy odaüssön: a zöldpárt társelnöke gyakorlatilag ingyenélőnek nevezte a DK politikusait.

 • Fantommegállóra bukkantunk Óbudán

  Fantommegállóra bukkantunk Óbudán

  Közel s távol sehol lakóház, egyik oldalról vízelvezető csatorna, másik oldalról vasúti töltés határolja a 106-os autóbusz Pók utcai megállóját.

 • Újabb robbantásra készült a körúti merénylő?

  Újabb robbantásra készült a körúti merénylő?

  További pokolgépek készítéséhez használatos anyagokra bukkanhattak a zsaruk P. László, a Teréz körúti robbantással gyanúsított fiatalember lakóhelyén, a Zala megyei Karmacson – értesült a Lokál.