EUR: 302,88 Ft
CHF: 265,85 Ft
2017. augusztus 23., szerda
Bence

Aktuális

Elfogták a budaörsi és a budakeszi Tesco felrobbantásával fenyegetőző férfit

Egy óra leforgása alatt elfogta a rendőrség azt a férfit, aki bombával fenyegette meg a budaörsi és a budakeszi Tescót. A bejelentés után a rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, a szupermarket vendégeinek azonnal el kellett hagyniuk az épületet. Percekkel később a budakeszi bevásárlóközpontban is robbanószerről érkezett bejelentés.

Tűzszerészek és rendőrök nagy erőkkel vonultak a budaörsi helyszínre, ahol azonnal lezárták a környéket, a bevásárlóközpontot teljesen kiürítették a vizsgálat idejére. Nem sokkal később a BKK közösségi oldalán arról számolt be, hogy a 22-es autóbusz rövidített útvonalon közlekedik, nem érinti a Budakeszi, Tesco-Parkcenter végállomást, hatósági zárás miatt. Kiderült, hogy ott is bombával fenyegetőztek, a hatóság emberei percek alatt ellepték bevásárlóközpontot és annak környékét.

Elfogták a fenyegetőt!

A rendőrség egy óra leforgása alatt elfogta azt a 28 éves fiatal férfit, aki egyébként szeptember 29-én már fenyegetőzött robbantással. M. Péter ezt most újra megtette, hiszen október 5-én 8 óra 13 perckor ismét hívta a rendőrséget, hogy egy budaörsi és egy budakeszi hipermarketben bomba fog robbanni. A férfit a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, elszámoltatása jelenleg is folyamatban van – írja a police.hu.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Halálra éheztették a lovat

    Halálra éheztették a lovat

    Nincs határa az emberi brutalitásnak. A Bottyán Equus Hungária Ló és Kutyaotthon augusztus elején, lakossági bejelentés alapján szállt ki egy Csongrád megyei tanyára, ahol embertelen körülmények között tartottak lovakat.

  • Vona mellé került Simicska embere

    Vona mellé került Simicska embere

    Lehullt a lepel: a Jobbik új gazdájának, a nagybirtokos Simicska Lajosnak az összekötője máris a Jobbik elnökének, Vona Gábornak a belső köréhez tartozik. Legalábbis a szélsőséges párt legutóbbi, városligeti rendezvényén Varga-Damm Andrea, korábban „civilként” aposztrofált ügyvéd ugyanolyan lelkesen mosolygott Vona balján, mint ahogy korábban Simicska jobbján tette.