EUR: 307,89 Ft
CHF: 288,52 Ft
2017. február 23., csütörtök
Alfréd

Aktuális

Elfogták a budaörsi és a budakeszi Tesco felrobbantásával fenyegetőző férfit

Egy óra leforgása alatt elfogta a rendőrség azt a férfit, aki bombával fenyegette meg a budaörsi és a budakeszi Tescót. A bejelentés után a rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, a szupermarket vendégeinek azonnal el kellett hagyniuk az épületet. Percekkel később a budakeszi bevásárlóközpontban is robbanószerről érkezett bejelentés.

Tűzszerészek és rendőrök nagy erőkkel vonultak a budaörsi helyszínre, ahol azonnal lezárták a környéket, a bevásárlóközpontot teljesen kiürítették a vizsgálat idejére. Nem sokkal később a BKK közösségi oldalán arról számolt be, hogy a 22-es autóbusz rövidített útvonalon közlekedik, nem érinti a Budakeszi, Tesco-Parkcenter végállomást, hatósági zárás miatt. Kiderült, hogy ott is bombával fenyegetőztek, a hatóság emberei percek alatt ellepték bevásárlóközpontot és annak környékét.

Elfogták a fenyegetőt!

A rendőrség egy óra leforgása alatt elfogta azt a 28 éves fiatal férfit, aki egyébként szeptember 29-én már fenyegetőzött robbantással. M. Péter ezt most újra megtette, hiszen október 5-én 8 óra 13 perckor ismét hívta a rendőrséget, hogy egy budaörsi és egy budakeszi hipermarketben bomba fog robbanni. A férfit a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, elszámoltatása jelenleg is folyamatban van – írja a police.hu.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Installáció az emléknapra

  Installáció az emléknapra

  A kommunista diktatúrák áldozatai emléknapjának megtartására február 25-én kerül sor országszerte. Emlékezünk arra a mintegy 700-800 ezer emberre, akiket a második világháború végén vagy után deportáltak az országból, és akik közül 300 ezren sosem tértek vissza.

 • Wass Albertből merítenek erőt

  Wass Albertből merítenek erőt

  Nagykanizsa is csatlakozott a 25 órás Wass Albert felolvasómaratonhoz. A Thúry Vitézlő Oskolában egymást váltották az irodalom és a magyarság ügye mellett elkötelezett civil előadók.

 • Melegbotrányt kiáltott a sportegyesület

  Melegbotrányt kiáltott a sportegyesület

  Eljárást indít az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) a MOM Uszoda és Sportközpont ellen, amiért egy melegbarát sportegyesület szerint diszkriminálta őket az intézmény.