EUR: 305,01 Ft
CHF: 276,58 Ft
2017. július 25., kedd
Kristóf, Jakab

Sport

Budapesten partizott Hamilton és Palvin

A Japán Nagydíj után Lewis Hamilton egyenesen Budapestre repült magángépével, hogy részt vegyen Palvin Barbi 23. szülinapi partiján. Bár egyik fél sem erősítette meg vagy cáfolta a hírt, egy bizonyos DJ Davko a közösségi oldalán említette meg, hogy a brit pilóta részt vett a buliban.

„Nem mindennap adatik meg a lehetőség az ember életében, hogy egy általa nagyra tartott F1-pilótának, név szerint Lewis Hamiltonnak zenéljen, mindenesetre velem megtörtént a Gozsdu Manó Klubban, mi több, egy-egy tracknél még bólogatott is. Közös kép sajnos nem készült, mivel társasággal érkezett, ezért a legkevésbé sem szerettem volna belemászni az intim szférájába, de ez mit sem von le az élményből” – írta a lemezlovas.

Hamilton és Palvin Barbi egyébként jó kapcsolatot ápol egymással, sőt többször is együtt érkeztek a Forma–1-es versenyekre, a nemzetközi sajtó pedig már nemegyszer össze is boronálta őket.

Szuzuka, 2016. október 6. Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője érkezik a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Japán Nagydíjának helyszínére, a szuzukai pályára 2016. október 6-án. A futamot október 9-én rendezik. (MTI/EPA/Diego Azubel)

Lewis Hamilton – Fotó: MTI/EPA/Diego Azubel

Kapcsolódó Cikkek

 • Kínában haknizik Ronaldo

  Kínában haknizik Ronaldo

  Bár a Real Madrid már megkezdte a felkészülést a következő szezonra, és épp Észak-Amerikában edzőtáborozik, sőt már meccset is játszott, a csapat legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo még mindig nem csatlakozott a gárdához.

 • Kormos Villő: Csodálatosak a szurkolók!

  Kormos Villő: Csodálatosak a szurkolók!

  Kormos Villő műugró nem tagadja, hogy maradt benne egy kis hiányérzet a 17. FINA világbajnokságon mutatott szereplése miatt, de óriási élmény volt hazai közönség előtt szerepelni, ami örök életre emlékezetes marad számára.

 • Kozma Dominik belefogyott a váltóba

  Kozma Dominik belefogyott a váltóba

  Szinte pillanatok alatt megszabadult jó tízkilónyi súlyfeleslegétől Kozma Dominik. A 4 x 100-as gyorsváltóval bronzérmet nyert kvartett tagja szerint a fanatikus közönség biztatása egy-két másodpercnyi előnyt biztosított számukra.