EUR: 307,85 Ft
CHF: 288,48 Ft
2017. február 23., csütörtök
Alfréd

Sport

Budapesten partizott Hamilton és Palvin

A Japán Nagydíj után Lewis Hamilton egyenesen Budapestre repült magángépével, hogy részt vegyen Palvin Barbi 23. szülinapi partiján. Bár egyik fél sem erősítette meg vagy cáfolta a hírt, egy bizonyos DJ Davko a közösségi oldalán említette meg, hogy a brit pilóta részt vett a buliban.

„Nem mindennap adatik meg a lehetőség az ember életében, hogy egy általa nagyra tartott F1-pilótának, név szerint Lewis Hamiltonnak zenéljen, mindenesetre velem megtörtént a Gozsdu Manó Klubban, mi több, egy-egy tracknél még bólogatott is. Közös kép sajnos nem készült, mivel társasággal érkezett, ezért a legkevésbé sem szerettem volna belemászni az intim szférájába, de ez mit sem von le az élményből” – írta a lemezlovas.

Hamilton és Palvin Barbi egyébként jó kapcsolatot ápol egymással, sőt többször is együtt érkeztek a Forma–1-es versenyekre, a nemzetközi sajtó pedig már nemegyszer össze is boronálta őket.

Szuzuka, 2016. október 6. Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője érkezik a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Japán Nagydíjának helyszínére, a szuzukai pályára 2016. október 6-án. A futamot október 9-én rendezik. (MTI/EPA/Diego Azubel)

Lewis Hamilton – Fotó: MTI/EPA/Diego Azubel

Kapcsolódó Cikkek

 • Távozott klubjától a pités kapus

  Távozott klubjától a pités kapus

  Önként távozott Wayne Shaw kapus az angol ötödosztályban játszó Sutton Unitedtől. A 150 kilós futballista arról lett híres, hogy a kispadon ücsörögve pitét evett az Arsenal elleni kupameccsen.

 • Jézus Mária, de jó kis meccs volt ez!

  Jézus Mária, de jó kis meccs volt ez!

  Vadítóan jó meccset produkált kedd este a Manchester City és a Monaco a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Simán lehet, hogy a nézők a szezon legizgalmasabb, legpörgősebb találkozóját láthatták.

 • Utód nélkül vonul vissza Fa Nándor

  Utód nélkül vonul vissza Fa Nándor

  Visszavonul. Nem unta meg a tengereket, de miután 63 évesen ötödször kerülte meg a Földet, már nem érzi azt a kihívást, amely eddig hajóba kényszerítette.