EUR: 312,82 Ft
CHF: 261,27 Ft
2018. április 27., péntek
Zita

Belföld

Budapesten temetik a gödöllői kisrepülő-balesetben elhunyt anyát és fiát

Hamvasztás után Budapesten vesznek végső búcsút a gödöllői repülőbalesetben elhunyt F. Magdolnától és kisfiától, Attilától.

Már biztos, hogy az utasokat szállító B. Zsoltnak nem volt kereskedelmi pilótaengedélye (CPL), mégis szállított utasokat. Magdolnának és fiának 35 ezer forintba került a végzetes út. Mint ismeretes, szeptember 18-án a két gép összeütközött, a földbe csapódott, a pilóták és az utasok pedig szörnyethaltak.03 b.zsolt-godollo-legibaleset


– Hazugság, hogy Magdolna és kisfia, Attila ajándékba kapta a repülést. Nem is ismerték a pilótát, sohasem találkoztak. Magdolna korábban elmondta, hogy megnézik Budapestet felülről, és ki tudja fizetni érte a pénzt. Bár a kisfiú félt a repüléstől, tervbe vették, hogy az egész család Madridba utazik, és együtt megnézik a világhírű stadiont. A szülők azt szerették volna, ha Attila előtte kellemes élményt szerez az első repüléssel – mondta a Lokálnak az egyik családtag.godollo-lezuhant-repulo-police1

 

A sétarepülést hirdető oldal egyébként a baleset óta elérhetetlen. A légügyi hatóság közben vizsgálja az elhunyt pilóták engedélyét, és több súlyos szabálytalanságra is rábukkant.


– Öt évre visszamenőleg ellenőrizhetik az elhunyt pilóták képzési dokumentumait. A pilótaképzés drága dolog, egy óra 40 ezer forintba, a CPL megszerzése pedig 10 millió forintba kerül. Sajnos előfordul, hogy a pilóták úgy igazolnak maguknak repült órákat, hogy valójában nincs mögötte igazi teljesítmény – árulta el a Lokálnak egy neve elhallgatását kérő légügyi szakértő.godollo-lezuhant-repulo-police2

Magdolnát és kisfiát még mindig nem temették el, erre az elkövetkező hetekben kerül majd sor. Úgy tudjuk, anyát és fiát a hamvasztás és a nyilvános búcsúztatás után Budapesten helyezik végső nyugalomra.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem jött be a lilakáposztás fagyi

    Nem jött be a lilakáposztás fagyi

    Vészesen gyorsan közeledik a nyár, így a fagyizó emberek is kezdenek szaporodni Budapesten. Egyre több olyan helyet találhatunk a fővárosban, ahol a szokásos ízek mellett igazi különlegességeket is kipróbálhatunk.

  • Portik évekig rögzíthette Gyárfás szavait

    Portik évekig rögzíthette Gyárfás szavait

    Benyújtotta az ellene szóló gyanúsítás cáfolatát az ügyészségnek Ihász Sándor, volt főügyész, akit bűnpártolással gyanúsítanak a Fenyő-ügyben. Ugyanakkor a Heti Válasz szerint az ügyészségnél nem egyetlen felvétel, hanem számos hanganyag lehet, mert belügyi információik szerint Portik Tamás négy éven át rögzíthette beszélgetéseit Gyárfás Tamással.