EUR: 307,94 Ft
CHF: 282,10 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Extra

Caramel felesége, Szilvi – Nem szégyelli, hogy plasztikáztatott

Szilágyi Szilvi pokoli nehéz időszakon ment keresztül kislánya, Szofi születése után. Hasának kötőszövetei szétszakadtak, mellállománya szinte teljesen elsorvadt. El kellett búcsúznia hibátlan testétől, amit sokáig siratott, de végül elfogadta, hogy rosszak a genetikai adottságai, ezért plasztikai sebészhez fordult.

Ritka dolog a mai világban, hogy egy nő őszintén és tabuk nélkül képes beszélni az édesanyává válás árnyoldalairól, testének olykor rémisztő változásairól. Caramel csinos felesége, Szilágyi Szilvi egész fiatalon, húszévesen, mindössze 48 kilósan lett várandós, és Szofi növekedését nem bírta a bőre. A nyolcadik hónapban kötőszövetei szétszakadtak, és hiába a sok csodaszer, a terhességi csíkok visszafordíthatatlanul ellepték a hasát. Sőt még egy köldöksérv is rontott a helyzeten.

Szilágyi Szilvi_has„Viszlát, feszes, lapos has! Huszonévesen gyászoltam önmagam. Emlékszem, csak sírtam és csak sírtam egész nap… A férjem csak állt előttem és tanulmányozva bámulta a hasam. Szegény, azt gondolta azért sírok, mert ez az egész fizikai fájdalommal jár, de ez nem fáj egyáltalán! Máshogy okoz fájdalmat” – írta a megrendítő sorokat purelove.hu blogján Szilvi, akinek kislánya születése után kerek, feszes melleit is meg kellett siratnia.

– A mi családunkban a nőknek valamiért nagyon rossz a génállományuk. Nem elég, hogy a hasam berepedezett, a korábban feszes cicim is összeesett, szinte teljesen elsorvadt a mirigyállományom. Szofi nagyon gyorsan abbahagyta a szopizást, és a mellállományom gyakorlatilag elsorvadt. Ott voltam egy csúnya cicivel, egy csúnya hassal – mesélte szomorú felfedezését a Lokálnak a fiatal anyuka, aki, bár eltartott egy ideig, végül dűlőre jutott magával.

Szilágyi Szilvi_mell– Emlékszem, este volt, nézegettem a hasamat. Akkor már egy év telt el Szofi születése óta, és egyszerűen azt éreztem, hogy jön a nyár, a fürdőruhaszezon, és nem takargathatom tovább. Elfogadtam az egészet, ami a testemmel történt, és eldöntöttem, másnak is segítek, hogy eljusson idáig, és megmutattam a nagyvilágnak a csíkos hasamat.

Szilvi képe lavinát indított el, és megannyi hasonló – vagy rosszabb – helyzetben lévő édesanyától kapott levelet. Őszintesége, bátorsága példaértékű és követendő példa lett, s ahogy testi hibáit felvállalta, úgy azt is őszintén bevallja, hogy mellei azóta korrekciós műtéten estek át, mi több, hasa állapotán is lézeres kezeléssel készül javíttatni.

– Nálam az elfogadás azt jelenti, hogy beszélek róla, vállalom, nem „depizek” és nem szégyellem magam emiatt, de attól még nem akarok senkit riogatni egy strandon. Nem mutogatom, nem gyűlölöm magam, de nem nyugodtam bele, és ha lehet, akkor igenis javítok a helyzeten – tette hozzá Szilvi, akinek férjét, Caramelt egyáltalán nem érdekelték a striák és a kisebb mellek, de nem szólt bele felesége döntéseibe, sőt mindenben támogatja.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti, Dukai Regina és Kulcsár Edina – a képernyő mellett az Instagram sztárjai, akik százezrek életét teszik színesebbé nap mint nap. Vajon kiket követnek a közösségi média koronázatlan királynői és milyen más hírességeket inspirálnak stílusos fotóikkal?

 • Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor és Veréb Tamás nemcsak lenyűgöző hangjával, de sármos külsejével is meghódította már lányok százezreit. Vajon a dögös szívtiprók a színpadon kívül is ekkora hatással vannak a nőkre vagy akkor egészen más a helyzet?

 • Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex, valódi nevén Marcus Kaye, manchesteri drum’n’bass dj és producer, a műfaj egyik legismertebb alakja – számolt be róla a BBC.

 • Sting újra Budapesten!

  Sting újra Budapesten!

  Öt év után ismét Budapesten ad koncertet Sting. A brit világsztár október 13-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a tavaly ősszel megjelent albuma, a 57th & 9th európai turnéja keretében.