2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb

Családjára költi 25 millió forintos nyereményét Judit

25 millió forintot nyert a Maradj talpon! vetélkedőben Kiss Judit. A kvízjátékos úgy gondolja, hogy szerencse és Gundel Takács Gábor nélkül esélye sem lett volna. 

Judit tapasztalt kvízjátékos, informatikával foglalkozik, két felnőtt gyermek édesanyja és boldog nagymama, két unokája is van. A Maradj talpon!-ban is magabiztosan játszott, ám az utolsó párbaj előtt elhasználta passzlehetőségeit. Az ezotéria iránt is érdeklődő játékos ekkor megérzéseire hagyatkozva mégis úgy döntött, hogy belevág az utolsó párharcba, ahonnan ő került ki győztesen. Kiss Judit ezzel történelmet írt: ő lett a Maradj talpon! első női fődíjasa, és mindössze a negyedik játékos, akinek sikerült a vetélkedő csaknem öt adáséve alatt elvinnie a 25 millió forintos főnyereményt – tudtuk meg az MTVA-tól.


– Több kvízműsorban is játszottam, és kocsmakvízeket vezetek, de korábban sosem nyertem ilyen hatalmas összeget. A sok játék miatt viszont edzésben voltam. Sajnos általános taktikai tanácsot nem tudok adni, hiszen mindenki másban jó, és ahogy mondani szokták, az a könnyű kérdés, amit tud az ember – mesélte a játékról Judit, akinek nemcsak a tudása, hanem az önuralma is figyelemre méltó.

– Sem a családom, sem a barátaim nem tudtak arról, hogy jelentkeztem a forgatásra, sőt a felvétel után sem mondtam el nekik, hogy nyertem. Csak az adás előtt árultam el, hogy szerepelni fogok a televízióban. Ez a szokásom babonaként indult, korábban sem mondtam el senkinek, amikor kvízműsorban szerepeltem. Ezúttal viszont nagyon nehéz volt megtartani magamnak a jó hírt, főleg azért, mert a lányomnak lakhatási problémái támadtak és aggódott a jövő miatt. Én pedig pár hétig nem mondhattam neki, hogy ne félj, minden rendben lesz, hiszen most nyertem 25 millió forintot. A nyereményből segítek a gyermekeimnek, visszafizetem a hitelemet, de teszek félre szórakozásra is: régóta szeretnék részt venni egy földközi-tengeri hajóúton és delfinekkel úszni a szabadban – árulta el a nyertes, aki úgy érzi, sokat köszönhet Gundel Takács Gábornak.


– Gundi nekem nagyon nagy szerencsefaktor! Akárhányszor nála voltam, mindig nyertem. Ezért is öleltem meg a játék után és megköszöntem neki – vallotta be a nyertes.

maradj talpon judit

Judit titokban tartotta nyereményét fotók: MTVA/ Bara Szilvia

Kiss_Judit_2_fotokredit_Bara_Szilvia

A fiatal nagymama végig magabiztos volt

Kiss_Judit_1_fotokredit_Bara_Szilvia

Judit szerint Gundi hoz neki szerencsét

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.