EUR: 324,61 Ft
CHF: 281,76 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Egyéb

Családjára költi 25 millió forintos nyereményét Judit

25 millió forintot nyert a Maradj talpon! vetélkedőben Kiss Judit. A kvízjátékos úgy gondolja, hogy szerencse és Gundel Takács Gábor nélkül esélye sem lett volna. 

Judit tapasztalt kvízjátékos, informatikával foglalkozik, két felnőtt gyermek édesanyja és boldog nagymama, két unokája is van. A Maradj talpon!-ban is magabiztosan játszott, ám az utolsó párbaj előtt elhasználta passzlehetőségeit. Az ezotéria iránt is érdeklődő játékos ekkor megérzéseire hagyatkozva mégis úgy döntött, hogy belevág az utolsó párharcba, ahonnan ő került ki győztesen. Kiss Judit ezzel történelmet írt: ő lett a Maradj talpon! első női fődíjasa, és mindössze a negyedik játékos, akinek sikerült a vetélkedő csaknem öt adáséve alatt elvinnie a 25 millió forintos főnyereményt – tudtuk meg az MTVA-tól.


– Több kvízműsorban is játszottam, és kocsmakvízeket vezetek, de korábban sosem nyertem ilyen hatalmas összeget. A sok játék miatt viszont edzésben voltam. Sajnos általános taktikai tanácsot nem tudok adni, hiszen mindenki másban jó, és ahogy mondani szokták, az a könnyű kérdés, amit tud az ember – mesélte a játékról Judit, akinek nemcsak a tudása, hanem az önuralma is figyelemre méltó.

– Sem a családom, sem a barátaim nem tudtak arról, hogy jelentkeztem a forgatásra, sőt a felvétel után sem mondtam el nekik, hogy nyertem. Csak az adás előtt árultam el, hogy szerepelni fogok a televízióban. Ez a szokásom babonaként indult, korábban sem mondtam el senkinek, amikor kvízműsorban szerepeltem. Ezúttal viszont nagyon nehéz volt megtartani magamnak a jó hírt, főleg azért, mert a lányomnak lakhatási problémái támadtak és aggódott a jövő miatt. Én pedig pár hétig nem mondhattam neki, hogy ne félj, minden rendben lesz, hiszen most nyertem 25 millió forintot. A nyereményből segítek a gyermekeimnek, visszafizetem a hitelemet, de teszek félre szórakozásra is: régóta szeretnék részt venni egy földközi-tengeri hajóúton és delfinekkel úszni a szabadban – árulta el a nyertes, aki úgy érzi, sokat köszönhet Gundel Takács Gábornak.


– Gundi nekem nagyon nagy szerencsefaktor! Akárhányszor nála voltam, mindig nyertem. Ezért is öleltem meg a játék után és megköszöntem neki – vallotta be a nyertes.

maradj talpon judit

Judit titokban tartotta nyereményét fotók: MTVA/ Bara Szilvia

Kiss_Judit_2_fotokredit_Bara_Szilvia

A fiatal nagymama végig magabiztos volt

Kiss_Judit_1_fotokredit_Bara_Szilvia

Judit szerint Gundi hoz neki szerencsét

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.