EUR: 311,18 Ft
CHF: 271,92 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Extra

Csupó Gábor hatvankét évesen lett hatszoros apa

Fáradhatatlan, életvidám és két válás után még mindig hisz a házasságban – a 64 éves Csupó Gábor animációs filmes, rendező a Lokál Extrának mesélt új filmjéről, gyerekeiről és arról, hogyan került padlóra, majd kezdett mindent elölről.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Csupó Gábor több mint fél éve, a Pappa Pia című új magyar film forgatása miatt érkezett Magyarországra. Egyébként Los Angelesben él, de annyira megtetszett neki a romantikus musical forgatókönyve, hogy azonnal igent mondott, amikor felkérték rendezőnek.

– Amikor elküldték a forgatókönyvet, udvariasan azt mondtam, hogy érdekel, de amikor elkezdtem olvasni,  egyszerűen nem tudtam letenni. Annyira tetszett, hogy majd leestem a székről és azonnal hívtam a producereket, hogy ez tényleg nagyon érdekel. A forgatást már befejeztük, már csak az utómunka van hátra. A Pappa Pia jövő nyáron kerül a mozikba. Kihívásnak éreztem az egész munkát, mert eddig főleg ifjúsági filmek miatt kerestek – mondta Csupó, aki a Simpson családnak köszönheti világhírnevét. Mint ismert, kezdetben első feleségével közös cége a Klasky-Csupo készítette az animációt.

– Bár az újabb részekből keveset láttam, biztos vagyok benne, hogy a mostani alkotók is tartják a minőséget. Az exfeleségemmel közös cégünknek a Simpson család adta a löketet, de aztán jöttek a nickelodeonos mesék, a Fecsegő tipegők vagy a Jaj, a szörnyek. A cég óriásira duzzadt, 15 év után több mint hétszázan dolgoztak nálunk. Aztán új vezetőség érkezett a Nickelodeonhoz és egyszerűen nem hosszabbították meg a szerződésünket. Nem akartunk rögtön mindenkitől megválni, de már mi sem bírtuk anyagilag. Annyira elment a pénzünk, hogy be kellett zárni az irodát. Mindent elölről kellett kezdenünk. A volt feleségem idővel újraélesztette a céget, azóta is dolgozik egy kisebb csapattal. Én pedig 2007-ben végre rendezhettem egy egész estés élőszereplős filmet, a Híd Terabithia földjére címűt. Mindig keresem az új lehetőségeket, ezért vállaltam a Pappa Piát is – magyarázta a filmes, aki hat gyerek édesapja. A legkisebb, Kelsey mindössze két és fél éves kislány. Csupó pedig boldog harmadik feleségével.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

– Előző feleségemtől 2008-ban váltam el, de azt szokták mondani, hogy három a magyar igazság és én ebben hiszek is – mondta nevetve Csupó. Második felesége az egyik női magazinba így írt a közös életükről: „Gábort aztán végképp nehéz elképzelni, amint szerzetesi életet él, főképp hogy fiatal lányok garmadája veszi körül, és mind bármikor kész felugrani a szereposztó díványára.”

Csupó ma már csak mosolyog ezen.

– Én mindig megnézem a jó csajokat, de igazából elsősorban családapa vagyok! A mostani házasságom kiegyensúlyozott és boldogok vagyunk. Talán néha túl laza édesapa vagyok, mert azt szeretném, ha a gyerekeim jól éreznék magukat. De nem ez a fontos az életben? Az az ember vagyok, aki mindig az álmaiért élt, egyszerűen ez van a véremben.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Kapcsolódó Cikkek

  • Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibort megviselték az utóbbi hetek cikkei, melyek szerint kiskorú lányokkal és tinédzserekkel randevúzik. A színész nem tagadta, hogy van olyan tizennyolc éven aluli rajongója, aki tett már félreérthetetlen ajánlatot neki, de ő teljességgel elzárkózott a légyottól.

  • Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Tagadja, hogy súlyos betegséggel küzdene, sőt kirobbanó formában érzi magát tizenkét kiló mínusszal Balázs Klári, aki a Lokálnak azt is elárulta: a mai napig nincs kapcsolat Korda György lánya, Judit és köztük, pedig talán már nagyszülők lettek.