EUR: 322,18 Ft
CHF: 283,39 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Belföld

Dráma! Meglőttek egy rendőrt is Bőnyben – Videó!

Lövöldözés tört ki Bőnyben, ahol a TEK munkatársai az összes bevezető út lezárták.

Az MTI tudósítója a helyszínen azt látta, hogy több tucat rendőr és a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai körbe vesznek egy családi házat. A rendőrök közül többen golyóálló mellényt viselnek, és mesterlövészek is készültségben vannak.


Falubeliek az MTI munkatársának azt mondták, egy idős férfi házát vették körül a rendőrök.

Az MTI-t a megyei rendőrség a Központi Nyomozó Főügyészséghez irányította, ahol egyelőre nem adtak tájékoztatást. A TEK szintén nem közölt semmit sem az MTI-vel.

Állítólag a lövöldözésben egy rendőr is megsérült. A Kisalföld.hu úgy tudja, egy 74 éves férfi az elkövető, aki néhány éve elvesztette fiát.

A helyszínről egy mentőhelikopterrel vittek a győri kórházba egy sérültet.

Az Origo azt írja, információk szerint a Magyar Arcvonal szélsőséges szervezet egyik tagjánál tartottak éppen házkutatást a rendőrök.

A Magyar Nemzeti Arcvonal egy hungarista eszmeiségű szervezet, melyet 1989-ben Győrben hoztak létre. Eredeti neve Magyar Nemzetiszocialista Akciócsoportok volt, ám ezt 1992. november 29-én Magyar Nemzeti Arcvonalra változtatták, de a rövidítés, MNA nem változott.

Cikkünket folyamatosan frissítjük.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A V4-országok sokat tanulnak egymástól

  A V4-országok sokat tanulnak egymástól

  Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) egészségügyért felelős államtitkára szerint a V4-országok – Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia – a népegészségügy terén is sokat tanulnak egymástól, miután hasonló problémákra kell választ adniuk.

 • Az élelmiszeripar stratégiai ágazat

  Az élelmiszeripar stratégiai ágazat

  Az élelmiszeripar 2015 óta stratégiai ágazat, ennek megfelelően az élelmiszeripar komplex fejlesztéséhez 2020-ig 300 milliárd forintot biztosítanak – mondta Nagy István agrárminiszter csütörtökön Miskolcon.

 • Magyarországnak szüksége van a legfejlettebb technológiák behozatalára és kínai befektetésekre is

  Magyarországnak szüksége van a legfejlettebb technológiák behozatalára és kínai befektetésekre is

  A teljes foglalkoztatás megteremtése után Magyarországnak a legfejlettebb technológiák behozatalára van szüksége, Budapest érdekelt a minél szabadabb globális kereskedelemben, és abban, hogy kínai vállalatok befektessenek az országban – fejtette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön, felszólalva az Egy övezet, egy út együttműködés kereskedelmi fórumán Pekingben.